Nek' sjaji!

Vizažisti otkrivaju 5 novogodišnjih make-up ideja koje ćeš obožavati

U novogodišnjoj noći, svaka žena ima priliku neodoljivo istaknuti svoju ljepotu te zablistati.
Lifestyle / Moda | 20. 12. 2023. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

To je odlična prilika za eksperimentiranje s make-up idejama jer je tu noć apsolutno sve dopušteno. Ipak, postoje neki noviteti koji će biti hit za ovogodišnji doček Nove godine. Koji su i zašto bi  baš njih trebali odabrati u najluđoj noći, otkrivamo u nastavku. 

1. Svjetlucavi eyeliner

Foto: Canva / Žena sa svjetlucavim eyelinerom

Svjetlucavi eyeliner je apsolutni hit za novogodišnju noć Vizažisti preporučuju zlatnu boju dok se vi možete poigrati s nekom od vaših najdražih boja. Bitno je da eyeliner nanesete dužinom gornjih trepavica kako bi ih vizualno produžio, istaknuo i dodao dozu glamura.

Ovakav svjetlucavi dodatak ne samo da će naglasiti vašu prirodnu ljepotu već će osvježiti izgled vaših očiju, dajući im poseban sjaj. Ako želite proći nezapaženo, svjetlucavi eyeliner je must have.  

2. Smokey eyes 

Žena sa smokey eyes izgledom - Vizažisti otkrivaju 5 novogodišnjih make-up ideja koje ćeš obožavati Foto: Canva / Žena sa smokey eyes izgledom

Svima dobro poznat, smokey eyes, nikad ne izlazi iz mode. Upravo je zbog toga na popisu najpoželjnijih make.up lookova za najluđu noć u godini.

Tamne nijanse sjenila će stvoriti tajnovit i zavodljiv izgled te ćete privući pažnju gdje god da se pojavite. Uz nude ruž,  pravi highlighter, te odjevnu kombinaciju koja će upotpuniti vaš novogodišnji izgled, sigurni smo da ćete biti prava zvijezda svakog plesnog podija. 

3. Purpurne usne 

Foto: Canva / Žena s ljubičastom bojom ruža

Purpurne usne će biti apsolutni hit novogodišnje noći jer pružaju sofisticiran izgled te dozu glamura. Ako želite izgledati poput prave dive, naglasite usne ljubičastom bojom i uživajte u pogledima.

Ako želite dodatno naglasiti boju usana, možete na njih nanijeti bezbojni sjaj koji će stvoriti tzv, ledeni izgled koji će dodatno istaknuti usne i stvoriti elegantan dojam.  

4. Svjetlucavo sjenilo u kutovima očiju 

Foto: Žena.hr / Žena sa svjetlucavim sjajem na očima

Novogodišnja noć je idealno vrijeme da probate make-up ideje koje inače ne koristite, te su svjetlucava sjenila idealna za razbijanje monotonije. Dodajte ih na unutarnji dio oka kako bi ga dodatno produbili te stvorili svježiji i ljepši izgled. Ova tehnika otvara oči te daje dašak glamura vašem izgledu.

Pobrinite se da ne pretjerate jer želite ostaviti suptilan dojam koji lako možete kombinirati s ostatkom vašeg make - up izgleda. Uz moćnu novogodišnju haljinu i potpetice, nema razloga da ne budete uzor ženama koje se našu u vašem društvu. 

5. Glitter za oči i obraze 

Foto: Canva / Gliter na licu

Najuzbudljivija noć u godini ne bi bila potpuna bez blještavila koje nas okružuje. Kad već sve oko vas sjaji, bilo bi super da se i vi odlučite za neki glitter koji će zauzeti središnje mjesto u vašem make-up u.

Nakon što nanesete rumenilo, dodajte na ključne dijelove obraza malo svjetlucavog glittera koji će vaš make-up podići na veću razinu. Također, istu stvar možete uraditi s šminkom na očima, samo malo glittera odmah ispod obrve će vašem oku dati svjež i zavodljiv izgled, te ćete ostaviti dojam sofisticirane i elegantne žene. 

Za kraj

Sigurni smo da ćete uz ove novogodišnje make-up ideje, zablistati na svakom dočeku. U najluđoj noći ništa nije zabranjeno te se slobodno poigrajte s bojama i teksturama kako bi pronašli svoj savršeni novogodišnji izgled.

Za što se god odlučite, ne zaboravite osmijeh koji je najvažniji dio svakog novogodišnjeg make-up izgleda!

Kopirati
Drag cursor here to close