Posao cvjeta

Selena samo od rumenila zaradila 70 milijuna dolara

U 2022. tvrtka je izbacila 3.1 milijun svog popularnog rumenila koje se prodaje za 23 dolara (26 eura) po komadu, kako navodi najnovije izvješće Bloomberga.
Lifestyle / Moda | 25. 07. 2023. u 19:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brend šminke Rare Beauty, koji je osnovala glumica i pjevačica Selena Gomez, i dalje cvjeta u prodaji unatoč nepredvidljivom svijetu slavnih brendova.

U 2022. tvrtka je izbacila 3.1 milijun svog popularnog rumenila koje se prodaje za 23 dolara (26 eura) po komadu, kako navodi najnovije izvješće Bloomberga.

Izvješće otkriva da je Rare Beauty već ostvario prodaju od 70 milijuna dolara samo od rumenila i očekuje se da će ukupna prodaja tvrtke utrostručiti prošlogodišnje brojke. Osim toga, tvrtka se može pohvaliti titulom najbrže rastućeg brenda ljepote na društvenim mrežama.

U veljači su dobili 400.000 pratitelja na TikToku i preko 600.000 pratitelja na Instagramu. Ukupno, Rare Beauty doseže izniman broj od 9.2 milijuna pratitelja između ova dva popularna društvena kanala.

Njihov uspjeh na tržištu ljepote i nagli rast na društvenim mrežama jasno ukazuju na veliku popularnost i privlačnost njihovih proizvoda među potrošačima, prenosi Index.hr

Najprodavanije rumenilo iz kolekcije Rare Beauty dolazi u dvije različite završnice, mat i dewy. Ovo tekuće rumenilo nudi visoko pigmentiranu formulu koja je lagana na koži, ali izuzetno dugotrajna. Dostupno je u ukupno 13 prekrasnih boja koje obuhvaćaju različite nijanse, uključujući nude ružičastu, nude ljubičastu, bež ružičastu, nježnu breskvu, zemljane nijanse terakote te tamne bobičaste tonove.

Tijekom pandemije 2020. godine Selena Gomez je lansirala svoj brend Rare Beauty koji se brzo probio na tržištu. Brend nudi širok asortiman proizvoda, uključujući rumenila, olovke za oči, kistove za šminku, maskare i mnoge druge bestselere. Neki od popularnih proizvoda iz njihove kolekcije su Soft Pinch Tinted Lip Oil, Positive Light Liquid Luminizer i Warm Wishes Bronzer Stick.

Osim što je uspješna u beauty svijetu, Selena također surađuje s tvrtkom Our Place i vodi svoju kulinarsku emisiju Selena + Chef na HBO Maxu.

Kopirati
Drag cursor here to close