Toplina i vedrina u domu

Razveselite vaš dom preslatkim frejmićem

Unošenjem ovog detalja u svoj dom, unijet ćete toplinu i vedrinu, a sigurno će vam izmamiti osmijeh na lice pri svakom pogledu. Još niste čuli za frejmić?
Lifestyle / Moda | 01. 02. 2018. u 11:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koliko puta ste poželjeli osvježiti svoj životni prostor, ali niste to znali učiniti na pravi način? Često tražite nešto unikatno i posebno, ali ipak takvo nešto ne možete pronaći. Mi smo pronašli idealno rješenje za vas. Unošenjem ovog detalja u svoj dom, unijet ćete toplinu i vedrinu, a sigurno će vam izmamiti osmijeh na lice pri svakom pogledu.

  / Frejmić 

Još niste čuli za frejmić? Frejmić nije samo obični okvir za slike. Frejmić je ručno rađeni okvir koji je kreiran sa mnogo ljubavi i pažnje, a najbolje od svega je što njegov sadržaj birate upravo vi.

  / Frejmić 


Frejmići su jedinstveni i personalizirani okvirovi koji se razlikuju od svih drugih koje možete pronaći na našem tržištu, a nastali su u kreativnom svijetu Nejre Spahić, diplomirane inženjerke elektrotehnike. Iako njeno zanimanje i kreativni rad nemaju mnogo zajedničkih poveznica, ljubav prema kreativnim i unikatnim poklonima je nadvladala, tako da svaku minutu slobodnog vremena provodi u stvaranju frejmića, kako bi se pobrinula da na najljepši i najkreativniji način sačuvate sve vaše drage uspomene, a istovremeno svoj dom obogatite posebnim detaljem i tako se istaknete od drugih.

  / Frejmić 

Nejra ističe da je oduvijek bila u potrazi za jedinstvenim i neobičnim poklonima za svoje najdraže i konstantno se suočavala sa istim problemom: nemogućnost pronalaska i kupovine onog što želi na našem tržištu. Rješenje za ovaj problem pronašla je u kreiranju i provođenju vlastitih ideja u djelo.

Počela je sa izradom ručno rađenih čestitki, unikatnih pletenih rukavica za parove i dekoracija za prvi rođendan, da bi se nakon malo detaljnijeg istraživanja tržišta odlučila za izradu jedinstvenih ručno rađenih Frejmića, jer ih smatra idealnim za čuvanje najdražih uspomena.

  / Frejmić 

Svaki dio frejmića je u potpunosti ručno rađen, počevši od okvira pa do unutarnjeg dijela, a posebno se ističe mogućnost stvaranja personaliziranih detalja koji će obilježiti rođenja vaših najdražih, rođendane, godišnjice, vjerske i novogodišnje praznike i sve druge bitne trenutke. Kao i svaki ručni rad i izrada frejmića je izuzetno zahtjevan proces koji iziskuje mnogo uloženog vremena, preciznosti i urednosti pri izradi svakog zasebnog dijela, ali time se postiže da konačni proizvod izgleda kvalitetno i prefinjeno. Cilj Frejmića je postati prepoznatljiv i nezaobilazan detalj svakog doma koji će uvijek privlačiti poglede i buditi najljepše emocije.

Ukoliko i vi volite poklanjati neuobičajene, unikatne i jedinstvene poklone, ili ipak želite jedan za sebe, svakako pratite  Facebook i Instagram stranice Frejmića. Frejmić željno iščekuje vaše upite kako bi najljepše uspomene sačuvali zauvijek!

  / Frejmić 
Kopirati
Drag cursor here to close