Emir Medić

''Putnik'' na prvoj večeri 36.Nivea BH fashion weeka Sarajevo

Lifestyle / Moda | 27. 03. 2016. u 22:18 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poslije završetka akademije Design Department u Düsseldorfu ambiciozni Emir Medić odlazi u Pariz, gdje svoju praksu i talent prepusta u ruke Bernhardu Willhelmu.

Emir je rodom iz Doboja a već nekoliko godina gradi karijeru uspješnog dizajnera i kostimografa u Njemačkoj.

Svoju kolekciju predstavit će nam u sklopu 36.Nivea BH fashion weeka Sarajevo na prvoj večeri 2. travnja u Porsche Sarajevo-salon Audi.

Kolekcija nosi naziv ''PUTNIK'' -  Horizont je riječ za jednu liniju na granici između neba i zemlje. Slikovito opisano, ona simbolizira naše nostalgije i vizije i time još pokazuje naše duhovne poglede. Drugačije od granice jedne države, ova linija ne izražava svoju strogoću.

Kad prevaziđemo duhovne granice, tek tada shvatimo u kakvom realnom i kompliciranom svijetu zapravo živimo. Kroz život skupljamo iskustvo i znanje kojem težimo i kroz koje odrastamo. Životno najjače oružje je znanje, jer ono nam daje snagu da se susretnemo sa svim životnim usponima i padovima, kao i da savladamo sve njegove izazove.

Moja kolekcija je svrha i slika te snage o kojoj govorim. Malo podsjećanje na povjerenje u našem “know-how”  (svemogućem)  životu, kao i spremnost prevazići granice, koje nas osposobljavaju putovati u nešto nepoznato što se zove Život, u koji krećemo sa punim razumijevanjem, punog ponosa i stabilnog koraka, ističe autor.

Osim Emira Medića 2. travnja na lokaciji Porsche Sarajevo-salon Audi u sklopu 36.Nivea BH Fashion Weeka Sarajevo, svoju kolekciju predstavit će i Marko Feher, Premium fashion store XYZ , te pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Hrvatske i udruženja manekena Hrvatske održat će se ''Hrvatska večer mode'', gdje će svoje kolekcije predstaviti Boris Banović, modna kuća Kotka, PRETA design by Petra Premor i Martina Kuzlić.

Kopirati
Drag cursor here to close