Leonarda Tomić

Mostarka novi fotomodel BiH

Simpatije žirija i publike odnijela je prekrasna Nika Nižić koja je proglašena za Top face Bosne i Hercegovine.
Lifestyle / Moda | 14. 08. 2023. u 16:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbor za fotomodela Bosne i Hercegovine održan je u nedjelju u Sarajevu u Hotelu Radon Plaza.

Titulu najboljeg fotomodela Bosne i Hercegovine ponijela je Leonarda Tomić iz Mostara koja je prethodno pobijedila i na izboru za Hercegovačko-neretvansku regiju, te na izboru za fotomodela Federacije.

Podsjećamo kako je upravo Leonarda Tomić u nedavnom intervjuu za naš portal istaknula značaj ovih natjecanja zbog toga što se u budućnosti vidi u ovom poslu baš kao i Nika Nižić.

Njena druga pratilja je Adrijana Bradašević, a prva pratilja je Nikolina Simetić. Putem društvenih mreža za fotomodela publike izabrana je Ajla Mujčić. Fotomodel medija je Sara Vasić. Simpatije žirija i publike odnijela je prekrasna Nika Nižić koja je proglašena za Top face Bosne i Hercegovine. Titulu najšarmantnijeg fotomodela odnijela je Anđela Mirković, a fotomodel Fashion M-a je Azra Nezirević.

Tijekom petodnevnih priprema na Models campu djevojke su spremali stručnjaci iz oblasti fitnessa, nutricionizma, osobnog razvoja, modelinga, te modni fotografi. Za titulu Fotomodela BIH takmičilo se 30 djevojaka.

Cilj projekta je pronalazak najboljih komercijalnih lica za potrebe reklama, spotova, modnih kampanja, modnih revija, editorijala, novih televizijskih lica, te svega što je potrebno za tržište.

Foto: PR / Leonarda Tomić

U projekt je bilo uključeno više od 1000 djevojaka tijekom 18 mjeseci koliko je trajala treća sezona ovog popularnog projekta. Djevojke koje dospiju u finale moraju biti elokventne, zanimljive, a fokus se stavlja na obrazovanje. U prilog tome govori činjenica da je glavna nagrada školarina za obrazovanje u iznosu od 12000 KM koju dodjeljuje Internacionalni univerzitet Travnik u suradnji sa direkcijom.

Foto: PR / Leonarda Tomić

U žiriju su bili stručnjaci iz svih oblasti javnog života, medija, filma, medicine, estetike, plesa i ljepote. Sve prošlogodišnje pobjednice bile su dio modnih revija, reklama, glazbenih spotova, te drugih značajnih kampanja. Ejla Prguda pobjednica prošle sezone, osvojila je zapažene uloge u nekoliko glazbenih spotova i pred njom je blistava karijera modela.

Kopirati
Drag cursor here to close