Spremni za tren

Izvucite tajice iz ormara, evo kako ih kombinirati ove jeseni

Tajice posebno dobro i efektno mogu izgledati u jesenskim kombinacijama
Lifestyle / Moda | 18. 09. 2021. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S obzirom na mogućnost bezbroj načina kombiniranja i njihovu udobnost, tajice su zacementirale svoje mjesto u ormarima. Iako će to mnogima biti prvi izbor u slaganju outfita za vježbanje, nema razloga da ih ne uključimo u sasvim fashion stajlinge.  Posebno dobro i efektno mogu izgledati u jesenskim kombinacijama, a pogledaj kako ih slažu neke od najvećih fashionistica s Instagrama, donosi miss7.

Oversize košulja

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lydia (@femmeblk)

Zapravo ne možemo zamisliti niti jedan drugi odjevni premet koji bi bolje istaknuo raskoš oversize košulje. Ako ga iskombiniraš uz odgovarajuć nakit, u ovome outfitu zablistat ćeš u bilo kojoj dnevnoj ili večernjoj prilici.

Prošivena jakna

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jess (@_jessicaskye)

Kao jedan od najvećih hitova prijelaznog razdoblja, koji ćemo možda nositi i još dugo u zimu, je zanimljivo prošivena jakna s elementima vojničkog stila. Voluminoznosti i specifičnosti ove jakne najbolje će laskati udobne i jednostavne tajice.

Sasvim opušteno u blejzeru

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lidija Lešić (@lidijalesic)

Tajice uz tenisice, T-shirt i blejzer - i bit ćeš savršeno spremna za izazove kojima moraš doskočiti tog dana. Od sastanaka, preko kave s prijateljicom do večernjeg izlaska u kino - stylish udobnosti ti neće nedostajati.

Pletene veste, puloveri...

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TANICE ELIZABETH (@taniceelizabeth)

Sasvim opuštenu kombinaciju osigurat ćeš si vestama i džemperima koji će se odlično slagati na tvoje tajice, posebno one s prorezima.

Baloner

Vječno trendi baloner zapravo je odličan spoj s dugovječnim tajicama. Chic opušten stajling zapravo je prazno platno na kojem uz pomoć raznih dodataka možeš naslikati svoju modnu priču. 

Kopirati
Drag cursor here to close