Dobar ulov!

Modni stručnjaci najavljuju: Omiljene ljetne haljine nosit će se još dugo u jesen

Najviše im se radujemo, a najmanje ih imamo priliku nositi! Ili se barem tako činilo do sada
Lifestyle / Moda | 24. 07. 2021. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto doista kratko traje, složit ćemo se svi! No, imaš li i ti dojam da imamo prekratko priliku uživati u ljetnim krpicama? Ako je vjerovati modnim stručnjacima to ove sezone neće biti slučaj, barem kada su haljine u pitanju.

Naime, izgledno je kako ćemo četiri modela ljetnih haljina nositi i u jesenskim mjesecima. Jasno nam je da se nalazimo u drugoj polovici srpnja te da nam jesen još uvijek ne bi trebala biti na pameti, ali naša missija je otkrivanje novih trendova koji će vladati u narednom razdoblju. Stoga, zaviri na listu koju ti donosimo u nastavku!

Ako je vjerovati modnim stručnjacima nosit ćemo ih duboko u jesen.

Cvjetne haljine

Ma tko je rekao da su cvjetni motivi rezervirani isključivo za (pro)ljetno razdoblje! Ako je vjerovati modnim stručnjacima nosit ćemo ih duboko u jesen. Čak i one s tankim naramenicama! Naime, modni trendovi ranih 2000-ih doživljavaju revival pa su tako povratak doživjele i slojevite modne kombinacije. U ovom konkretnom slučaju to se odnosi na nošenje bijelih majica ili dolčevita ispod haljine.

Ova je boja posebno efektna kada su svečane haljine u pitanju

Ružičaste haljine

Čini se kako će jesen pred nama biti ispunjena uzorcima i bojama! Uvelike nas je iznenadilo što za glavnu boju razdoblja pred nama nije odabrana neka iz zemljane palete već je riječ o -  jarkoružičastoj! Priznajemo, ova je boja posebno efektna kada su svečane haljine u pitanju.

Potencijal za slaganje uspješnih jesenskih modnih kombinacija

Haljina s prorezima

Haljine ukrašene neobičnim prorezima djeluju kao idealni ljetni komad, no modni stručnjaci u njemu vide i potencijal za slaganje uspješnih jesenskih modnih kombinacija. Slažeš li se s njim ili smatraš kako je godišnje doba pred nama ipak primjerenije za zatvorene forme?

Univerzalni modni komad

Pletena haljina

Ne ćudi što se pletena haljina našla na ovoj listi, budući da slovi za univerzalni modni komad koji ovisno o stiliziranju možeš uspješno nositi u sva četiri godišnja doba, piše miss7.

 

Kopirati
Drag cursor here to close