Lepršave haljine na Starom mostu

Flying Dress donosi magiju u BiH i priliku za jedinstvene fotografije

Flying Dress od sada su dostupne u Bosni i Hercegovini, nudeći turistima, djevojkama i ženama priliku za očaravajuće i unikatne fotografije.
Lifestyle / Moda | 24. 04. 2024. u 08:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lepršave haljine od raskošnih materijala, inspirirane svjetskim metropolama kao što su Dubai, Istanbul i Santorini, sada su dostupne u Bosni i Hercegovini, nudeći turistima, djevojkama i ženama priliku za očaravajuće i unikatne fotografije. Ideja za Flying Dress potekla je iz putovanja i želje da se ponudi nešto novo i jedinstveno na našim prostorima.

"Eksperimentirala sam sa konceptima, posjetila mnoge svjetske metropole, ali je posljednje putovanje u Istanbul bilo ključno za pokretanje ovakvog jednog projekta na našim prostorima'', kaže Emina Mušić, osnivačica Flying Dress u BiH.

Bosna i Hercegovina je već poznata po svojim predivnim pejzažima i povijesnim lokacijama, što je čini savršenim mjestom za Flying Dress. Jedna od najpoznatijih destinacija, Stari most u Mostaru, posebno je očaravajuća za fotografije. Lepršave haljine u kombinaciji s tradicionalnom arhitekturom i prirodnim ljepotama stvaraju jedinstvene i nezaboravne prizore.

Foto: Bakir Čustović / Model: Tajma Junuzović, Miss BiH ’23

"Ovo je fantastična prilika za sve one koji žele stvoriti jedinstvene uspomene u Bosni i Hercegovini," dodaje Mušić. "Stari most u Mostaru, sa svojom bogatom historijom i predivnim okruženjem, savršeno se uklapa u naš koncept.", ističe Mušić.

Emina Mušić i njen tim trenutno rade na pripremi Showroom prostora u Sarajevu i Mostaru, kao i na izradi web stranice za rezervacije.  

Uz profesionalne fotografije, raskošne haljine i opcije šminkanja i frizure, Flying Dress nudi kompletno iskustvo koje će privući turiste i sve one koji žele imati posebne fotografije. Posebna ponuda haljina za djevojčice dodaje još jednu dimenziju privlačnosti, omogućavajući roditeljima i djeci da se zajedno fotografiraju u bajkovitim okruženjima.

Flying Dress u Bosni i Hercegovini ne samo da pruža priliku za nevjerojatne fotografije, već i za stvaranje trajnih uspomena na nekim od najljepših turističkih lokacija u zemlji.

Turisti, djevojke i žene koje posjete Stari most u Mostaru ili druge prepoznatljive lokacije sada mogu doživjeti nešto potpuno novo i uzbudljivo.

Kopirati
Drag cursor here to close