Idealna za ljeto

Viralna haljina iz Zare koja se brzo rasprodaje

Viralna Zarina haljina prizor je koji je gotovo nemoguće izbjeći na Instagramu i TikToku, a dame je opisuju kao savršenu ljetnu haljinu.
Lifestyle / Moda | 18. 04. 2024. u 16:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako vam društvene mreže služe kao izvor modne inspiracije, lako je moguće da ste ovih dana naletjeli na dame u lepršavoj bijeloj haljini iz Zare.

Viralna Zarina haljina prizor je koji je gotovo nemoguće izbjeći na Instagramu i TikToku, a dame je opisuju kao savršenu ljetnu haljinu, prenosi Zadovoljna.hr

Bijela haljina od popelina je dio trenutne ponude španjolskog brenda. Gornji dio čini korzet sa srcolikim izrezom i tankim naramenicama na vezanje, dok se donji dio širi u lepršavu suknju s velikim volanom na donjem rubu. Ima i podstavu u istoj boji.

Haljina je izrađena od 100 posto predenog pamuka, dolazi u veličinama od XS do L, a cijena joj je 59,95 eura.

U trenutku pisanja teksta jedina veličina dostupna za naručivanje bila je XS, dok se pored ostalih veličina navodi da stižu uskoro.

Ukoliko i vi, kao i brojne druge dame, želite proljetno-ljetnu garderobu pojačati ovom divoticom, morat ćete biti malo uporniji jer se svi brojevi rasprodaju vrlo brzo nakon što se pojave na stanju.

Kopirati
Drag cursor here to close