Noktići

Evo inspiracije za jesensku manikuru

Tamno crvena, zelena, plava i smeđa boja kraljice su jesenskog i zimskog razdoblja, a također će krasiti i naše nokte ove sezone.
Lifestyle / Moda | 24. 10. 2022. u 14:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada govorimo o manikurama za jesensko i zimsko razdoblje najčešće se referiramo na divne tamne nijanse koje same po sebi krase ovo razdoblje, piše Journal

Tamno crvena, zelena, plava i smeđa boja kraljice su jesenskog i zimskog razdoblja, a također će krasiti i naše nokte ove sezone.

Tamne i zagasite boje ističu se kao it nijanse koje nosimo u hladnijim mjesecima u godini, a ove godine upravo tamnoplavi, smaragdnozeleni, crveni i smeđi lakovi za nokte preuzimaju glavnu ulogu u sezoni.

Inspiracija za manikuru nikad nije dovoljno, a ako ste u potrazi za istom na pravom ste mjestu. Trendovi u svijetu manikura mijenjaju se sezonski.

Od različitih boja koje se nalaze pri samom vrhu svake sezone do dizajna koji variraju od minimalističkih do onih s mnoštvom različitih detalja. Svaka sezona rezervirana je za razne trendove, o tome koji trendovi vladaju jeseni smo već pisali.

Bez obzira jeste li fan jednostavnih manikura ili preferirate dizajn, u nastavku donosimo zimske manikure koje ćemo nositi nadolazeće sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close