Tko tu koga?

Biste li dali novce za ovu stolicu? Pardon, torbicu...

Naravno, kaže se da svaka roba ima kupca pa je i ova osebujna torbica zasigurno pronašla put do ormara gorljivih ljubitelja mode.
Lifestyle / Moda | 18. 05. 2021. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Torbica koju su zaljubljenici u modu pronašli kolekciji američkog modnog brenda Area daleko je od praktičnosti, da ne pričamo iskoristivosti.

Riječ je zapravo o stolici! Doduše umanjenoj verziji metalne stolice ukrašene kristalima i dugačkim lancem koji omogućava nošenje preko tijela. Za nju je potrebno izdvojiti 895 dolara, odnosno nešto više od 1400 KM.

Modna povijest prepuna je neobičnih modnih dodataka te bi vjerojatno ovaj i prošao ispod radara da nije zaveden pod žensku torbicu. Zbog toga je završio na različitim portalima te brendu pružio toliko željeni besplatni PR. Naravno, kaže se da svaka roba ima kupca pa je i ova osebujna torbica zasigurno pronašla put do ormara gorljivih ljubitelja mode.

Kako bi si osigurali svoj dio medijskog kolača, modni brendovi su skloniji pribjeći ovakvom tipu promocije, koji uključuje predstavljanje neobičnih komada za koje vjeruju da će im osigurati toliko željenih 5 minuta slave, piše Miss7.


Kopirati
Drag cursor here to close