Biste li ih nosili?

Ultra vruće hlačice za muškarce

Par kratkih hlača ističe se neravnomjernim poderotinama na bedrima kako bi se stvorio efekt iznošenosti, s vrlo kratkim porubom koji počinje od donjeg dijela kuka i spušta se prema bedrima
Lifestyle / Moda | 04. 07. 2023. u 14:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mnogi ismijavaju traper hlačice za muškarce, koje prodaje internetska trgovina za 11 eura. Par sićušnih vrućih hlačica za muškarce izazvao je senzaciju među kupcima prilično hrabrim izgledom.

Hlačice nisu naišle na odobravanje većeg broja javnosti, čak mogu imati trajne loše učinke na ego ako se usudite njima isticati u javnosti, ako je vjerovati korisnicima Twittera.

Dostupne u srednjoj i svijetloj boji trapera, minijaturne hlače jedva pokrivaju međunožje na muškom modelu, ostavljajući noge prilično slobodnima za pokazivanje. No kupci nisu impresionirani, a neki primjećuju upravo to, da mali komad odjeće pokazuje 'puno nogu'.

Par kratkih hlača ističe se neravnomjernim poderotinama na bedrima kako bi se stvorio efekt iznošenosti, s vrlo kratkim porubom koji počinje od donjeg dijela kuka i spušta se prema bedrima, piše Daily Mail, a prenosi 24 sata.

Opis hlačica glasi da su 'ultra niskog struka' za otkrivajući izgled. I čini se da su hit među kupcima, dobivši ocjenu 4,83 od pet. Međutim, nakon što su pronašle put do društvenih mreža, stigao je val negativnih reakcija. Mnogi su se bunili zbog toga koliko su vruće hlačice bile kratke, jer su se nalazile vrlo visoko na neobrijanim nogama modela.

- Ovo neće proći kod mene - pisali su. Druga osoba ih je nazvala 'odvratnima', dok su drugi istaknuli koliko bi riskantno bilo nositi ovakve hlače koje više toga otkrivaju, a neki su istaknuli da će im njihova muškost definitivno pobjeći sa strane.

- To je veliko 'NE' - piše u komentarima.

- Oh, imat ću noćne more - požalili su se.

- Ne. Jednostavno ne - odbijaju.

Netko je hlače opisao kao 'traper donji dio kupaćeg kostima', dok je drugi dodao da bi htio da njegove noge tako dobro izgledaju.

Kopirati
Drag cursor here to close