di svi nose oakley cvike

Kako vi nosite naočale?

Lifestyle / Moda | 18. 09. 2023. u 08:50 Bljesak.info / Index.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

@jordanharpernp tough to keep uo with the trends these days  #millennialsoftiktok #millenialvsgenz #millennial original sound - Jordan Harper

Generacija Z ponovno sprda milenijalce.

Prema genzerima, milenijalci krivo nose svoje sunčane naočale. Jedna je žena objavila video na TikToku u kojem je podijelila kako se njezina prijateljica, koja je iz generacije Z, ruga načinu na koji ona nosi sunčane naočale, što je izazvalo raspravu.

Jordan Harper, medicinska sestra iz LA-a, sunčala se na bazenu s prijateljicom šaleći se da je zbog toga cijeli dan izložena "apsolutnom maltretiranju". "Način na koji nosim sunčane naočale nije dovoljno dobar za ove ljude", našalila se u snimci koja ima 600.000 pregleda.

"To je noćna mora PR-a", inzistirala je mlađa prijateljica. Harper je pokazala da nosi svoje sunčane naočale gurnute više uz nos, a njezina je prijateljica rekla da su "tako zabijene u lice" te da "izgleda kao tata koji nosi vizir".

Očigledno je "ispravan" način nošenja sunčanih naočala, prema generaciji Z, niže uz vrh nosa. Ljudi u komentarima imali su podijeljena mišljenja. Većina je inzistirala na tome da je Harperin ispravan jer tako zapravo blokira sunce.

"Ja ih nosim na stari način", "Nosim ih zbog praktičnosti, a ne da izgledam lijepo", "Stari način jer volim disati", "Generacija Z zna najbolje", "Moraju ti se vidjeti obrve", "Generacija Z jednostavno o svemu previše razmišlja. Nosiš kako ti se sviđa", samo su neki od komentara ispod objave.

Kopirati
Drag cursor here to close