USR Neretva 1933

Počinje izdavanje dozvola za sportski ribolov za ovu godinu

Obavijest o početku izdavanju dozvola za sportsko-rekreativni ribolov u ribolovnoj zoni Mostar za 2024.g.
Lifestyle / Životinje | 05. 01. 2024. u 13:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga sportskih ribolovaca USR Neretva 1933 korisnik ribolovnog prava na dijelu ribolovnog područja - ribolovne zone Mostar u svrhu bavljenja sportsko - rekreacijskim ribolovom, obavještava svoje članove i one koji to žele postati, da će od ponedjeljka 08.01.2024. godine početi sa izdavanjem dozvola sportski ribolov za 2024. godinu.

USR ''Neretva 1933" će godišnje dozvole izdlavati svojim članovima u prostorijama udruženja na adresi Telčeva br. 1 radnim danima u vremenu od 8,00 do 14,00 sati. Za godišnje dozvole, potrebno je dostaviti kopiju osobne iskaznice (stari i novi članovi), člansku knjižicu (stari članovi), dvije fotografije i ribolovnu godišnju dozvolu prethodne godine (stari članovi) te uplatiti propisanu članarinu.

Državljani F BIH koji su umirovljenici, invalidi, nezaposlene osobe, studenti i žene imaju pravo na povlaštenu dozvolu uz predočenje dokaza statusa ne starijeg od 30 dana.

Područje gdje gospodari USR 'Neremt 1933 je hidroakumulacija Grabovica (od granice sa Jablanicom, iznad mosta 'Begić i Begovie), rijeka Grabovka, hidroakumulacija Salakovac, rijeka Drežanka. rijeka Neretva nizvodno od Salakovca, hidmakumulacija Mostar, rijeka Neretva nizvodno od hidroakumulacije Mostar do granice sa općinom Čapljina, rijeka Radobolja, rijeka Lištica od granice sa općinom Široki Brijeg, hidroakumulacija Mostarsko blato, te rijeke Jasenica, Buna i Bunica.

Kopirati
Drag cursor here to close