Gologuz za svinjom

Akcija na nudističkoj plaži, ali ne onakva na koju bi pomislili

Pomalo nevjerojatne scene odvile su se u Njemačkoj, na nudističkoj plaži u blizini Berlina
Lifestyle / Životinje | 08. 08. 2020. u 09:34 24sata.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Adele Landauer/Facebook  / Svinjo vrati mi laptop

Pomalo nevjerojatne scene odvile su se u Njemačkoj, na nudističkoj plaži u blizini Berlina.

''Kupač na nudističkoj plaži na jezeru pokraj Berlina sa sobom je ponio i laptop kojega mu je ukrala divlja svinja'', piše Guardian.

Kupač je potom počeo trčati za divljom svinjom gologuz, a taj trenutak uslikala je Adele Landauer koja je usput i otkrila kako je čovjek bio jako sretan kad ga je pitala može li podijeliti njegove fotografije.

''Priroda uzvraća udarac! Pokazala sam čovjeku fotografije, on se nasmijao od sveg srca i dao mi dopuštenje da ih objavim'', napisala je Landauer na Facebooku.

Muškarac se izležavao na Teufelsseeu u zapadnom dijelu Berlina, a divlja svinja, koju se u zadnje vrijeme u Njemačkoj često viđa na javnim površinama, navodno je prvo ugledala pizzu koju su jeli drugi kupači. Potaknuta prizorom zgrabila je žutu vreću s laptopom, vjerojatno u nadi kako se u njoj nalazi hrana.

''Čovjek je dao sve od sebe, iako je bio gol kao od majke rođen'', rekla je Landauer, a drugi svjedok otkrio je kako je žrtva nesretnog zločina dobila ogroman pljesak kad se vratila iz šume...

Kopirati
Drag cursor here to close