TikTok

VIDEO: Par iz Amerike probao ćevape, ajvar, sarmu i njihova reakcija postala je hit

Na početku videa istaknuli su kako im se sviđa što je balkanska hrana "čista", za razliku od brze hrane u Americi.
Lifestyle / Hrana | 07. 02. 2023. u 16:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Amerikanka Miona i njezin dečko Jibri na TikToku objavljuju snimke u kojima isprobavaju hranu iz različitih dijelova svijeta i govore kako im se sviđa. Na red je došla i hrana iz balkanskih zemalja. Miona i Jibri probali su sarmu, ćevape, ajvar, kajmak i šopsku salatu.

Na početku videa istaknuli su kako im se sviđa što je balkanska hrana "čista", za razliku od brze hrane u Americi. Mioni se posebno svidjela sarma kojoj je dala ocjenu 12/10 jer je, kako kaže, nevjerojatno jelo. Paru su se svidjeli i ćevapi kojima su dali ocjenu 10/10, no najviše su bili oduševljeni šopskom salatom koju su opisali "nevjerojatnom".

@jibriandmiona Are you guys hungry?! Do yourself a favor and try Balkan food!!! You will not regret it! #serbianfood #balkanfood #food Užicko Kolo - Velimir Živković - Velja

"Probajte balkansku hranu. Nije bitno je li srpska, makedonska, bilo kakva. Svi imaju vrlo sličnu hranu, ali je jednostavno nevjerojatno koliko je ukusna", zaključili su Miona i Jibri.

Pratitelji su im u komentarima poručili da je "hrana na Balkanu doista najukusnija" te preporučili mladom paru da probaju i burek, Karađorđevu šniclu i štrudlu, piše Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close