Jedna bira, dve biri, tri biri ću ja popit ...

U petak kreće drugo izdanje Beer Festa Ljubuški

Po prvi put na festivalu će se naći i cocktail bar sa najboljim majstorima iz države - kako bi svatko mogao pronaći nešto za sebe, a organizatori iz ponude ističu cocktail s pivom, posebno osmišljen za ovu prigodu.
Lifestyle / Hrana | 03. 08. 2023. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je ogromna posjećenost prvog Beer Festa u Ljubuškom prošle godine pokazala da je upravo jedan takav događaj nedostajao Hercegovini, organizator ovog događaja Turistička zajednica Ljubuški najavljuje nam drugo izdanje festivala posvećenog mnogima omiljenom napitku.

Drugo izdanje Beer Festa bit će održano u 4. i 5. kolovoza u samom središtu Ljubuškog - na trgu dr. Franje Tuđmana. Uz veliku ponudu piva najvećih svjetskih brendova, na Beer Festu će biti postavljen i craft kutak koji će predstaviti domaće craft pivovare. Među njima se izdvaja ljubuška craft pivovara Hobist koja će se po drugi put predstaviti s tri vrste piva: Merlynka – Blonde Ale, Crvenkapica – Amber Ale i Arum – Apa.
 
Prve večeri festivala - u petak, 4. kolovoza Ljubušake i njihove goste zabavljat će Prljavo Kazalište - jedan od najvećih rock bandova iz Hrvatske, koji će izvesti svoje nezaboravne hitove. Prije popularnih "Prljavaca” nastupit će Not Jane - talentirani hercegovački rock band, koji će zagrijati atmosferu svojim energičnim nastupom! 
 
Za sjajnu zabavu druge večeri zaduženi će biti bandovi Belfast Food - band koji publici već punih 20 godina donosi dašak Irske i Kvarnera te Pips, Chips & Videoclips, legendarni rock band iz Hrvatske, koji već 30 godina osvaja srca publike! 
 
Nakon nastupa spomenutih bandova, pozornicu će preuzeti D Kiiwi kako bi publika mogla uživati u festivalskoj atmosferi do kasnih sati.
 
Po prvi put na festivalu će se naći i cocktail bar sa najboljim majstorima iz države - kako bi svatko mogao pronaći nešto za sebe, a organizatori iz ponude ističu cocktail s pivom, posebno osmišljen za ovu prigodu.
 
Organizatori ističu kako su posebno ponosni na nikad bogatiju ponudu u food corneru gdje će posjetitelji moći uživati u burgerima, kobasicama, pulled porku i rebarcima. Dovoljno je spomenuti da će food corner Beer Festa predvoditi pobjednici posljednja dva izdanja širokobriješkog Street Food Festa – Von Herzog i Matej Šušak Profa te će i Ljubušaci moći kušati njihove specijalitete, ali i specijalitete izlagača OšJoš, DD Experience i Burger Stop. 
 
Ulaz na festival je besplatan.
Kopirati
Drag cursor here to close