Njam, njam

Street Food Fest u Širokom Brijegu: 12 izlagača, 3 dana, neodoljiva jela za svačiji ukus

Lifestyle / Hrana | 19. 06. 2023. u 20:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Street Food Fest, jedan od najvećih festivala hrane i glazbe u Bosni i Hercegovini, i ove godine nam donosi tri nezaboravna dana puna ukusne hrane i vrhunske glazbe.

Festival se održava od 21. srpnja do 23. srpnja u Širokom Brijegu, a organizatori su kratko predstavili lineup od 12 izlagača, koji će vas oduševiti svojim kulinarskim umijećem i fantastičnim jelima.

U neslužbenom razgovoru s organizatorima, a prije objave više detalja o svakom izlagaču čekaju vas između ostalog korejski sendviči, specijalni varaždinski burgeri s hommageom za Hercegovinu, pizze napolitane, a za razliku od lani publiku će zabavljati i ulični animatori uz vatreni 'performance'.

Spomenimo i glazbeni dio festivala. Prvog dana festivala, 21. srpnja, na pozornici će se naći crnogorski rap duo Who See. Drugi dan festivala, 22. srpnja, nastupit će jedan od najpopularnijih rock bendova u Hrvatskoj – Opća opasnost, koji ove godine slave 30 godina postojanja.

Posljednjeg dana festivala, 23. srpnja, nastupit će Silente, jedan od najpoznatijih pop-rock bendova u Hrvatskoj.

Nemojte propustiti priliku da uživate u vrhunskoj glazbi i ukusnoj hrani na ovogodišnjem Street Food Festu u Širokom Brijegu. Vidimo se!

Kopirati
Drag cursor here to close