Gastro Fest

Mostar dobiva još jedan fest

Lifestyle / Hrana | 03. 04. 2023. u 12:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od 3. do 6. svibnja na mostarskoj Tepi održat će se Gastro Fest 2023. pa je Grad Mostar objavio javni poziv za iskazivanje interesa za zakup prodajnih stolova

''Ovim pozivom pozivaju se sve zainteresirane pravne i fizičke osobe da podnesu ponude za iskazivanje interesa za zakup prodajnih stolova za prodaju domaćih proizvoda, pripremu gastro jela, njihovu prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga'', naveo je Grad u javnom pozivu naglašavajući kako se stol može koristiti jedan dan ili četiri dana te da je cijena stola za jedan dan korištenja 60 KM, a za četiri dana 200 KM.

Navedeno je i da ponuda podrazumijeva ''pripremu, prodaju i usluživanje jela i pića: kava, čaj, cijeđeni sokovi, kolači, uštipci, palačinke, zdrave slastice, roštilj, tople sendviče, pizze, internacionalna kuhinja, kao i prodaja domaćih proizvoda od voća i povrća''.

Između ostalog, u pozivu stoji kako, ''korisnik može donijeti isključivo svoj plin za pripremanje hrane i dužan je osigurati vatrogasni aparat'' te da će ''odabrani ponuditelji za obavljanje ugostiteljske djelatnosti bit će u obavezi skupljati i odlagati otpadno jestivo ulje u posude za odlaganje''. Također nije dopušteno korištenje zvučnika za reproduciranje glazbe.

''Korisniku nije dopušteno na vanjskim površinama ispred stolova postavljati vlastite uređaje i opremu, dok se ispod stola mogu odložiti stvari koje će korisniku biti potrebne. Stol treba biti prekriven tkaninom u bijeloj boji, koju će donijeti korisnik stola'', objavio je Grad Mostar.

Radno vrijeme Gastro festa 2023, kojeg organiziraju JP Tržnice-pijace d.o.o. Mostar u suradnji s Gradom Mostarom, bit će od 16:00 do 24:00 sata.

Kopirati
Drag cursor here to close