Home Alone

Nešto poznato, ali ipak drugačije

Posjetite našu veselu tročlanu ekipu koja će vas razveseliti ne samo s dobrim raspoloženjem i glazbom, nego pružiti mjesto za predah i opuštanje
Lifestyle / Hrana | 16. 12. 2022. u 08:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U kućici Home Alone, koja se nalazi na mostarskoj šetnici za vrijeme Adventa možete kušati talijanske originalne recepte kao što su Frittella di Natale s preljevom topljene Nutelle i Tiramisu napravljen po originalnoj recepturi.

Foto: PR / Home Alone: Nešto poznato, ali ipak drugačije

Pored talijanskih naći ćete i domaće Fritule, slatke kuglice koje ekipa iz kućice Home Alone pravi po originalnoj dalmatinskoj recepturi.

Foto: PR / Home Alone: Nešto poznato, ali ipak drugačije

Za sve one koji pak žele nešto slano, nudimo jedinstven HOT-DOG inspiriran američkim ukusom i izgledom.

Dođite i probajte naš Crispy Hot Dog s prilogom prženog luka i hrskavog čipsa. Za gurmane imamo i slatko kisele krastavce, namaz od češnjaka ili ljutog čili sosa.

Foto: PR / Home Alone: Nešto poznato, ali ipak drugačije

Posjetite našu veselu tročlanu ekipu koja će vas razveseliti ne samo s dobrim raspoloženjem i glazbom, nego pružiti mjesto za predah i opuštanje. Odmorite u ugodnom ambijentu uz toplu šalicu kuhanog vina ili nazdravite s nama i s ugodnim društvom uz koje žestoko piće ili pivo.

A za najmlađe će pored naših slastica uvijek biti spreman i koji sokić ili topli čaj kako bi se ugrijali u ovim hladnim zimskim danima!

Veselimo se vašem dolasku….

Kopirati
Drag cursor here to close