Jedinstven okus

Jack Daniel's BBQ ekskluzivno na Moba Street Food Festivalu u Mostaru

Osim pomno odabranih sastojaka, posebnu aromu, dubinu i složenost sočnom burgeru daje priprema na drvetu u kojem je odležavao Jack Daniel’s.
Lifestyle / Hrana | 22. 08. 2023. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi put u BiH, ekskluzivno na Moba Street Food Festival u Mostar kao 13-ti gastro kutak, dolazi Jack Daniel’s BBQ tim.

Jack Daniel’s, tradicionalno poznat po bezvremenskoj kvaliteti i karakteru, oslanjajući se na metode iz starih vremena, mukotrpan trud i najfinije sastojke, danas postavlja temelje bogatog i punog okusa koji zadržava izvorni američki original što iznimno cijene ljubitelji ukusne hrane i grill majstori širom svijeta.

Tradicionalno stavljajući u fokus karakterističan okus i dobro društvo, nije iznenađujuće da je Jack Daniel's gastro tim kreirao inovativne burgere napravljene od najboljih sastojaka s Jack Daniel’s BBQ umacima i začinima koji će zasigurno zaintrigirati vaša nepca na Moba Street Food Festivalu.

Osim pomno odabranih sastojaka, posebnu aromu, dubinu i složenost sočnom burgeru daje priprema na drvetu u kojem je odležavao Jack Daniel’s. Prateći tradiciju kvalitete i predanosti, stvorili su liniju robusnih, punoćom okusa prožetih umaka, marinada i začina koji su komplementarni s prepoznatljivim izvornim okusom. Važno je naglasiti da umaci ne sadrže alkohol, jer se isti gubi prilikom kulinarske pripreme i proizvodnje.

Njihov gastro tim pripremit će nam pravi OFYR live cooking show koji uključuje sve prisutne i omogućuje im sudjelovanje u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti Jack Daniel’s smoker.

Birajte između 3 različita burgera koji su spoj dobrog okusa, savršeno balansiranih sastojaka s okusom najpoznatijeg američkog viskija:

  • Original Jack burger s umakom uravnoteženih nota bogate zrele rajčice, tamno smeđeg šećera, jabučnog octa i jedinstvenog blagog okusa Jack Daniel’s Tennessee Whiskyja

Brioche pecivo, 100% juneći burger, cheddar sir, Jack original umak, kiseli krastavci, zelena salata

  • 2. BBQ Hot Jack burger s ljutim umakom koji uz mali “kick” povezuje daje pravi spoj topline i slatkoće koju mnogi vole

Brioche pecivo, 100% juneći burger, dimljeni sir, Jack Barbecue ljuti umak, kiseli krastavac, ljubičasti kupus

  • Honey Jack burger s blagim umakom koji naglašava glatku prirodu pravog pčelinjeg meda i daje kompleksan okus sa slojevitim notama ananasa, tamarinda i laganim paprenim završetkom

Brioche pecivo, 100% juneći burger, cheddar sir, Honey Jack umak, karamelizirani luk, kiseli krastavci

Za degustaciju i uživanje u burgerima oplemenjenim Jack Daniel's BBQ umacima, pridružite nam se na Moba Street Food Festivalu od 23.8. do 3.9. u ljetnim noćima uz zvuke omiljenih ritmova.

Kopirati
Drag cursor here to close