10% popusta

Ulovi popust na Moba Street Food Festivalu uz brze i sigurne transakcije Visa karticom

S Visa karticom posjetitelji festivala mogu se posvetiti uživanju u raznolikim okusima svjetskih kuhinja bez brige oko rukovanja gotovinom.
Lifestyle / Hrana | 15. 08. 2023. u 11:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svijetu kulinarskih užitaka, street food festivali postali su mnogo više od okupljanja ljubitelja gastronomije- sada su kulturni fenomeni koji okupljaju ljude kako bi doživjeli okuse iz cijelog svijeta, ali i uživali u dobrom društvu uz fantastične koncertne programe.

Moba Street Food Festival, već poznat po svojoj užarenoj atmosferi i raznovrsnom spektru kuhinja, ovog ljeta uz podršku Vise, vodećeg svjetskog imena u digitalnim plaćanjima, podiže festivalski doživljaj na novu razinu i donosi posjetiteljima festivala poboljšano iskustvo plaćanja i to uz nezanemariv popust.

Od prvog izdanja Moba Street Food Festivala plaćanje na festivalu moguće je isključivo festivalskim bezgotovinskim karticama koje možete pronaći na pultu za izdavanje kartica, jasno naznačenog u festivalskoj zoni. Zahvaljujući podršci kompanije Visa, na ovogodišnjoj Mobi svim posjetiteljima koji koriste Visa karticu za nadopunu festivalskih bezgotovinskih kartica svaka transakcija će biti umanjena za 10%.

S Visa karticom posjetitelji festivala mogu se posvetiti uživanju u raznolikim okusima svjetskih kuhinja bez brige oko rukovanja gotovinom.

Potpuni užitak u čarima festivala 23.8. – 3.9. na platou iza Stare gimnazije u Mostaru.

Festival možete pratiti na službenim Facebook i Instagram kanalima.

Moba Street Food Festival je dio programa Open City Mostar festivala.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close