Rapsodija okusa

Izašao je novi Toblerone sladoled: Jeste li ga već kušali?

Za sve koji obožavaju sladoled nema zime jer u dućane stiže novi Toblerone.
Lifestyle / Hrana | 04. 01. 2023. u 15:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za sve prave ljubitelje sladoleda nema zime. Danas ova rečenica ima dva značenja. Prvo, za fanove je sasvim svejedno koje je godišnje doba, jer ako je sladoled pravi onda zima nije prepreka da se u njemu uživa.

A drugo, za sve koji obožavaju sladoled nema zime jer u dućane stiže novi Toblerone, prenosi Miss7.hr

Dosad smo u Toberlone sladoledu mogli uživati samo na štapiću, ali uskoro će svi oni koji preferiraju sladoled u čašici ili posudici doći na svoje. U pakiranju od 480 ml, odnosno gotovo pola kilograma, pravi je slatki grijeh u kantici. Novi Toblerone sladoled ne samo da je izmišljen da ga tamanimo u krevetu pod dekicom dok gledamo omiljeni film ili seriju, već je napravljen po poboljšanoj recepturi.

Samo pročitaj sastojke i sve će ti biti jasno. U sladoledu s prepoznatljivim Toblerone okusom nas čeka 14% preljeva od badema i meda, 7% komadića mliječne čokolade s medom i nugatom od badema te 4,5% komadića bijelog nugata.

Ono što nas posebno veseli je da nas, kao što možemo vidjeti, čeka duet okusa - čokoladni i mliječni. I da se u sladoledu krije hrpa komadića Toblerone čokolade, hrpa badema, nugata i meda.

Zasad smo ga vidjeli u nekoliko europskih država, ali još nije stigao u BiH i Hrvatsku. No, vjerujemo da je samo pitanje dana kad ćemo moći uživati u ovoj novoj sladolednoj deliciji.

Kopirati
Drag cursor here to close