Craft Beer Garden imaimože

Herzegovačko-Neretvanski Craft Party + Pliny The Younger Tasting

Lifestyle / Hrana | 12. 04. 2023. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Craft beer gardenu #imaimoze održat će se ultimativni craft događaj proljetne sezone. Četiri craft pivare iz Neretvine delte - Maskeron, Brewville, Trojansko i OldbridZ udruženim snagama će predstaviti svoje standarde i novitete u dvodnevnom partyu 14. i 15. travnja s početkom u 13 sati.

Zaljubljenici u craft pivo također će imat priliku probati vrlo rijetku poslasticu: Pliny The Younger, triple IPA iz Russian River Brewing Company, jedno od najtraženijih piva na svijetu koja se pravi samo jednom godišnje.

"Plinije Mlađi" će biti dostupan za kupovinu tokom događaja, ali za minimalno tri ili više osoba po boci. Ovo je prilika koja se pruža jednom u životu da probate ovo traženo i rijetko pivo, pa se pobrinite da ga dohvatite prije nego što bude prekasno – limit je samo šest boca na dan.

Za muzičku podlogu biće zaduženo više DJ-eva koji će vrtiti ploče i podizati raspoloženje, a u #imaimoze služit će se i najbolje od "hrane za dušu". Ovaj događaj je od posebnog značaja za sve one koje zanima craft/zanatsko pivo jer će breweri iz sve četiri pivare biti prisutni, te će posjetitelji s njima moći podijeliti utiske i saznati nešto više o samim procesima kuhanja, fermentacije itd.

Zato očistite svoje rasporede i prepustite se vikendu vrhunskog craft piva, odlične muzike i dobrog društva. Craft Beer Garden #imaimoze obećava party koji nećete tako brzo zaboraviti!

Kopirati
Drag cursor here to close