Hopsapalooza

Trodnevna zabava u OldbridZ & Craft Beer Gardenu

Lifestyle / Flash | 24. 12. 2021. u 14:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U vremenu pandemije i striktnih pravila, nemogućnost planiranja i blizina praznika su unijeli dodatnu dozu anksioznosti. Ostati kući, otići u vikendicu na planini ili jednostavno prespavati doček 2022. Izbora je relativno malo, a energija, bilo pozitivna ili negativna, zahtijeva određene ventile. Često one glavne i svima bliske - muziku i ples.

Nakon prvog Oktoberfesta, OldbridZ & Craft Beer Garden #imaimoze organizira Happy New Beer/Hopsapalooza - trodnevni događaj koji će obuhvatiti zagrijavanje pred novogodišnji doček, doček Nove 2022. godine i pokušaj da se ublaži post-novogodišnji mamurluk i depresija. Koncipiran kao anti-event, Hopsapalooza donosi poseban duh praznika i idejno kontrira ustaljenim proslavama na koje smo navikli.

Ogromna ponuda craft piva s mogućim iznenađenjem na točioniku, chili sin carne s porterom i razne vrste meza. Pored piva, tu su Monogramove rakije i butelje čitlučke vinarije Marijanović.

Domaćini iz #imaimoze obećavaju toplu atmosferu uz neizostavnu rock/indie/britpop playlistu da vas razdrma i raspleše.

Event starta 30.12. a završava 1.1.2022. godine. Specijalna ponuda obuhvata Though Life (pale ale) iz Brewville Metkovića, C4 (IPA) Nova Runda iz Zagreba, Dry Gin iz Sretnica kod Kruševa, te domaći whiskey.

Kopirati
Drag cursor here to close