Od 3. do 6. svibnja

Gastrofest donosi odličnu ponudu delicija u Grad Mostar

Ponuda će biti raznovrsna - od uštipaka, palačinaka, hamburger, jela sa roštilja, razne vrste sira, domaćih sokova, džemova od plodova naše Hercegovine, meda, kolača, palačinaka, uštipaka, sira svih vrsta i mliječnih proizvoda...
Lifestyle / Hrana | 28. 04. 2023. u 12:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Gastro Fest 2023” je manifestacija koju organizira JP “Tržnice-pijace” d.o.o. Mostar u suradnji sa Gradom Mostarom i trajat će od 3. do 6.5. u poslijepodnevnim satima od 16 do 24 sata.

Lokacija održavaja Festa je mostarska Tepa, koja se nalazi u neposrednoj blizini Starog mosta, što će dati posebnu čar i ljepotu ovom događaju.

Sudionici će biti mostarski ugostitelji, Udruženja žena, kao i lokalni proizvođači zdrave i domaće hrane.

Ponuda će biti raznovrsna - od uštipaka, palačinaka, hamburger, jela sa roštilja, razne vrste sira, domaćih sokova, džemova od plodova naše Hercegovine, meda, kolača, palačinaka, uštipaka, sira svih vrsta i mliječnih proizvoda, te mnoge slatke i slane delicije.

Početak mjeseca svibnja je najljepši dio godine u Mostaru, gdje dolaze turisti u velikom broju.

Istovremeno je organiziran I Sajam gospodarstva koji okuplja posjetitelji iz cijele regije, a može se reći i svijeta, tako da će dio njihove posjete biti i odlazak u Stari dio grada, čime ćemo im uljepšati boravak i učiniti ga nezaboravnim.

''Gastro fest je novina u našem gradu i ovim putem pozivam građane Mostara i šire da nas posjete i učine da ovaj fest bude prepoznatljiv i dio tradicije za buduće generacije'', navode organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close