Maia Wine Pinot Noir

Domišljati Talijani - u restoranu dijele besplatne boce vina, ako jedete bez mobitela

Verona u Italiji nedavno je postala bogatija za još jedan restoran koji se definitivno razlikuje od brojnih drugih restorana u ovom gradu.
Lifestyle / Hrana | 29. 04. 2024. u 18:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Restoran Al Condominio svoje goste potiče na pravi digitalni detoks i to tako da, ako večeraju bez mobitela, dobiju besplatnu bocu vina.

U današnje vrijeme sve je učestalije vidjeti ljude kako ne mogu uživati u obroku u restoranu bez neprestane upotrebe svojih mobitela - bilo da tipkaju poruke, fotografiraju hranu ili prave selfieje. Al Condominio restoran odlučio se suprotstaviti ovoj navici.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Al Condominio Ristorante (@al_condominio)

Na ulazu u restoran postavljeni su sandučići za ključeve, gdje gosti mogu ostaviti svoje mobitele prije nego što sjednu za stol. Ovo im omogućuje da se opuste i zaista uživaju u večeri bez ometanja tehnologije, a kao nagradu dobivaju besplatnu bocu vina.

Svaki par ili svaka četvrta osoba u velikom društvu koja na to pristane dobiva besplatnu bocu vina Maia Wine Pinot Noir, a na ideju je došao vlasnik restorana Al Condominio, Angelo Lella. On je rekao da je na ideju došao kako bi se pokušao boriti protiv opsesije tehnologijom svojih gostiju.

Da bi zaslužili besplatnu bocu vina, gosti moraju izdržati večer bez mobitela - što znači da nema fotografiranja hrane, čemu smo toliko navikli. Mobitel će biti sigurno pohranjen u sandučiću tijekom cijelog obroka, a konobaru je samo potrebno pokazati ključ od sandučića kako bi dobili svoju nagradu. Kakav je vaš dojam o ovoj ideji?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Al Condominio Ristorante (@al_condominio)

 
 
 
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close