Uhodani Tim i Know-How

Povoljna prilika: Poznati restoran u Mostaru na prodaju!

Ova prilika može biti vaša ulaznica u svijet ugostiteljstva i poslovnog uspjeha. Ne propustite je!
Gospodarstvo / Promo | 21. 03. 2024. u 16:31 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragi ljubitelji gastronomije i poslovnih prilika,

Imamo izvanrednu vijest za sve vas koji ste sanjali o ulasku u ugostiteljski svijet ili proširenju svojih poslovnih aktivnosti. Naš poznati i omiljeni restoran u srcu Mostara je na prodaju!

Što čini ovu ponudu tako primamljivom? Evo nekoliko ključnih informacija:

- Popularnost: Naš restoran je dobro poznat i voljen među lokalnim stanovništvom i posjetiteljima Mostara. Sa stotinama narudžbi svakog dana, možete biti sigurni da je ovaj restoran već osvojio srca mnogih.

- Profitabilan Posao: Ovaj uhodani restoran nije samo poznat, već je i profitabilan. Trenutno posluje u plusu, što ga čini izvrsnom investicijom za one koji traže stabilan izvor prihoda.

- Uhodani Tim i Know-How: S 15 djelatnika i kompletnim know-how-om

- Bez Dugova: Još jedan ključni faktor koji čini ovu ponudu tako atraktivnom je činjenica da restoran nema dugova, pružajući vam čistu i stabilnu poslovnu priliku.

- Razlozi za Prodaju: Vlasnici su se odlučili prodati restoran iz privatnih razloga iako posluje izuzetno dobro. Ovo otvara vrata za nove vlasnike koji će moći unaprijediti i dalje razvijati ovaj već uspješan posao.

- Cijena: Cijena inventara, brenda i kompletnog uhodanog posla, uključujući cijeli know-how, iznosi povoljnih 200.000 KM.
Moguće pregovaranje oko načina plaćanja.

Ako ste ozbiljno zainteresirani za ovu izvanrednu priliku, molimo vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese: [email protected]. Vaše upite i prijave tretiramo s punim poštovanjem i profesionalizmom.

Ova prilika može biti vaša ulaznica u svijet ugostiteljstva i poslovnog uspjeha. Ne propustite je!

Kopirati
Drag cursor here to close