Od hrane i običaja do mame ŠČ!

Let3 na festivalu ''Čapljina u tanjuru''

Posjetitelji će biti u prilici kušati autohtona jela Hercegovine, a pritom se upoznati s načinom pripreme i recepturom.
Lifestyle / Hrana | 04. 06. 2023. u 11:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manifestacija "Čapljina u tanjuru – Hercegovački festival hrane i običaja" održat će se u nedjelju, 4. lipnja 2023. godine u Čapljini na Trgu kralja Tomislava s početkom u 18 sati.

Posjetitelji će biti u prilici kušati autohtona jela Hercegovine, a pritom se upoznati s načinom pripreme i recepturom. Pored svježe pripremljenih jela, moći će se kušati i unaprijed pripremljena karakteristična jela i namirnice Hercegovine.

"Za istaknuti je da će svoju priliku za predstavljanje široj javnosti imati i domaći OPG proizvođači i obrtnici sa svojim vrhunskim "homemade" proizvodima.

Uvjereni smo da će svatko uspjeti pronaći ponešto za sebe. Za najmlađe posjetitelje su osigurane razne zabavne, edukativne i kreativne radionice…

Početak manifestacije je u 18 sati, a sve radionice i popratni sadržaji namijenjeni za djecu završavaju u 21:30. Potom za one malo starije slijedi koncert benda Let3 s početkom u 22 sata.

Napominjemo, budući da se zbog svih dostupnih sadržaja očekuje velik broj maloljetnika, te iako će nastupiti u kasnovečernjem terminu, bend Let3 će imati scenski nastup i garderobu prilagođenu manifestaciji, mjestu održavanja kao i publici.

Završetak manifestacije je planiran za ponoć", priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close