Šapice vas čekaju

Životinje, jer mi brinemo: Pridružite se i vi akciji za napuštenje životinje

Lifestyle / Flash | 12. 04. 2015. u 13:34 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga 'Životinje jer mi brinemo' u nedjelju u Mostaru organizira akciju druženja, udomljavanja, prikupljanja hrane i ostalih potrepština za njihove štićenike.

Upoznavanjem sa štićenicima udruge ali i edukacijom i podjelom promotivnih edukativnih letaka, članovi udruge željeli su ukazati na najveće probleme napuštenih životinja, te kako im naši sugrađani mogu pomoći.

Akcija se održava na Šetnici od  12:00 do 19:00, svi zainteresirani su dobro došli

''Svatko može pomoći tako što će odvesti psa veterinaru, pružiti privremeni smještaj, udomiti, educirati ljude oko sebe o važnosti sterilizacije, čipiranja i vakcinacije, donirajte udruzi hranu, zdjelice, igračke, stare deke, džempere i novac, a možete i volontirati'', navedeno je iz Udruge.

Inače, Udruga za zaštitu životinja 'Životinje jer mi brinemo' Mostar je trenutno jedina legitimna na području Mostara koja se bavi spašavanjem, udomljavanjem, liječenjem, hranjenjem te ostalim aktivnostima koje su vezane za napuštene životinje.

Više informacija možete potražiti na njihovim Facebook stranicama, ili ih kontaktirati na [email protected] ili na broj 00387 66 021 678.

Kopirati
Drag cursor here to close