Volonterska akcija

Volonteri organizirali akciju čišćenja grada - zašto je normalno živjeti sa smećem?

Lifestyle / Flash | 12. 04. 2015. u 12:45 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sunčanu nedjelju učenici UWC-a Mostar i članovi udruge 'Moj grad' iskoristili su kako bi doprinijeli ljepoti našeg grada i čistoći okoliša.

Naime, UWC Mostar u nedjelju je u razdoblju od devet do dvanaest organizirao akciju ‘Dan brige za okoliš’ tijekom koje su vrijedni volonteri skupljali stare papire i čistili ulice grada na četiri lokacije.

''Udruga Moj Grad s desetak svojih članova aktivno se uključila u akciju i očistila podrucja ulica Dubrovačka s naglaskom na bućaliste, te Vukovarsku ulicu'', rekao je Darko Marić član udruge Moj grad, ističući kako je prikupljeo preko 70 vreća smeća.

''Želimo zahvaliti stanarma iz Vukovarske ulice jer su nam donijeli osvježenje i podržali nas'', zahvalio je Marić u ime svih volontera.

Volonteri su za naš portal istaknuli kako su najprljaviji dijelovi oko stambenih zgrada, što je kako kažu razočaravajuće.

''S obzirom na proslotjednu akciju u kojoj je na području Kantarevca prikupljeno preko 40 vreća smeća ,moramo se zapitati zašto nam je postalo normalno živjeti sa smećem i zašto nijemo gledamo na ovaj veliki problem našeg grada i svih onih koji žive u njemu'', napisano je na Facebook stranicama udruge 'Moj grad'.

Kopirati
Drag cursor here to close