Sehara

'Žena koju vrijedi upoznati': Mostarka Amna Popovac

Lifestyle / Flash | 17. 12. 2015. u 16:52 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kulturno-edukativni centar za ženu Sehara nastavlja svoj dugogodišnji projekt pod nazivom „Žena koju vrijedi upoznati“ u društvu sa našom uspješnom sugrađankom Amnom Popovac, dana 18.prosinca u 19 sati u prostoriji Sehare u Mostaru.

Amna Popovac je diplomirana inženjerka elektrotehnike koja je trenutno na postdiplomskom studiju na Ekonomskom fakultetu Univerziteta „ Džemal Bijedić“ u Mostaru. Popovac je već dugo društveno angažirana u Gradu Mostaru, kao i na nivou BiH kroz Asocijaciju poslovnih žena 'ONE' i Asocijaciju privatnih elektronskih medija – PEM.

''Za ovu uspješnu intelektualku možemo reći da mnogo doprinosi društvenim pozitivnim promjenama kako u Mostaru tako i u cijeloj domovini. Pozitivna ličnost, nesebično šireći svoje znanje i ulažući svoju energiju kako bi doprinijela u stvaranju pozitivnog ambijenta za življenje normalnog života našega stanovništva. Ovom gradu i državi je zaista potrebno više ovakvih bića, koji će unijeti promjene i osvježenje u naše živote. Za Popovac se nerijetko kaže da je potencijalna buduća gradonačelnica Mostara sa svim svojim kapacitetima'', navode organizatori u svom pozvu.

Kopirati
Drag cursor here to close