25. siječnja

Zašto bi se nešto neočekivano moglo dogoditi za vrijeme punog Mjeseca?

Posebnost punog Mjeseca u Lavu je da je ovaj znak odgovoran za ljubav, igru, popularnost, slavlje, što znači da će biti velika žeđ za životom i ispunjenjem.
Lifestyle / Flash | 18. 01. 2024. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od 20. siječnja u naše živote prodiru brze energije Plutona u Vodenjaku, koje prvo mogu dati ozbiljnu unutarnju napetost, a potom i bezuvjetni unutarnji proboj i potrebu da gradimo život prema vlastitim pravilima, prenosi Atma.

Ako su vas od početka siječnja pohodili apatija i melankolija, onda im do 25. siječnja/januara neće biti ni traga – Pluton u Vodenjaku, u konjunkciji sa Suncem, ući će u opoziciju s vatrenim Mjesecom u Lavu. I ovaj se aspekt uvijek tumači kao raspirivanje vatre zrakom – slučaj kada će strast, uzbuđenje, interes za život i želja za stvaranjem preplaviti sve nas bez iznimke.

Posebnost punog Mjeseca u Lavu je da je ovaj znak odgovoran za ljubav, igru, popularnost, slavlje, što znači da će biti velika žeđ za životom i ispunjenjem. Za vrijeme punog Mjeseca osjećaji su uvijek pojačani pa često tajne postanu očite i ljudi se doslovno ponesu.

Transformacija za budućnost

Ali u slučaju znaka Lava, koji će biti u opoziciji s Vodenjakom, situacija može biti povezana s oštrom i iznenadnom transformacijom planova za budućnost.

U trenutku punog Mjeseca na nebu se formira Tau kvadrat s vrhom u obliku Jupitera – ovo je planet jakih financijskih ambicija pa situacija može biti povezana s velikim ugovorom, ulaganjem novca, kupnjom ili prodajom nečega.

Ako nemate planove za novčane transakcije ili bilo kakve važne investicijske zadatke, onda bi se puni Mjesec najvjerojatnije mogao odigrati za vas kao velika unutarnja napetost između ambicija i kreativnih ideja koje je teško ostvariti zbog vaših mogućnosti.

Na primjer, na porodiljnom ste i želite ići na posao, ali nemate mogućnosti platiti dadilju. Ili možda, naprotiv, želite ozakoniti vezu, doći na novu razinu, ali… u novčanom smislu nema prilike za početak obiteljskog života – već imate previše potrošnje.

Što učiniti na pun Mjesec u Lavu da ostvarite svoje planove?

Pun Mjesec u Lavu uvijek je prilika da ostvarite svoje kreativne potencijale, stoga je najvažnije da svaki izbor napravite prema potrebama svog srca. Ono što vas čini najsretnijim i harmoničnijim donijet će vam najviše financija i zadovoljstva.

Glavni fokus na puni Mjesec je procjena vaše okoline, jer bi ona trebala odgovarati vašim pogledima na vašu idealnu budućnost.

Idealno bi bilo razgovarati s partnerom o tome što želi za vašu vezu, a što se tiče karijere, analizirajte koliko mjesto na kojem radite zadovoljava vaše kreativne ambicije.

Zašto bi se nešto neočekivano moglo dogoditi za vrijeme punog Mjeseca u Lavu?

Dana 25. siječnja na nebu će se formirati konstelacija planeta koja uključuje Mjesec, Sunce, Pluton, Jupiter i djelomično Uran budući da je u istom znaku s Jupiterom. Naime, Uran se u astrologiji smatra glavnim nositeljem iznenađenja, a utječe i na neke neočekivane preokrete sudbine.

Situacija u vezi s Uranom i punim Mjesecom se ne može dogoditi direktno na dan punog Mjeseca 25. siječnja, već na primjer 26.-27.-28. siječnja.

Na primjer, može doći do iznenadnog proboja u smislu prihoda (i pozitivnog i negativnog), oštre promjene planova i pojave nove osobe u okruženju.

Kopirati
Drag cursor here to close