Uskoro

Zabavni program na Mostarskom sajmu nikada nije bio raznovrsniji

Svi ljubitelji mode imat će priliku u četvrtak i petak od 13h pogledati zanimljive modne revije sa potpisom domaćih dizajnera.
Lifestyle / Flash | 09. 04. 2024. u 17:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Zabavni program na Mostarskom sajmu

Približava se još jedan Mostarski sajam, a to znači da će grad na Neretvi od 16.do 20. travnja postati gospodarsko, turističko te kulturno središte, a tijekom pet dana trajanja sajma, moći ćete uživati u brojnim zabavnim aktivnostima.

Aktivnosti su organizirane u suradnji s dugogodišnjim partnerima i sponzorima zabavnoga programa, HT Eronet, Hercegovačkom pivovarom te Leda vodom.

Svi ljubitelji mode imat će priliku u četvrtak i petak od 13h pogledati zanimljive modne revije sa potpisom domaćih dizajnera POPPY, DOXX, OZZ by Stanka Zovko, NM Design by Ninela Memić, HELENAS BiH, Tanja Palackovic i Dora Ćeškić, studentice druge godine modnog dizajna Visoke škole Logos centar Mostar, modnih kuća VIVA, IN VIVO, te butika Cool Mostar, Carla Čapljina i IN Ljubuški.

Modele će nositi polaznice tečaja Ozz modeling-a, a za šminku i frizure pobrinut će se frizerski salon ''Jelena'' iz Mostara i frizerski salon Ana is Širokoga Brijega, te vizazisti tvrke CM-a uz svoje zaštitne brandove ARTDECO, ZIAJA, Wet N Wild, HYPOALLERGENIC i SCHWARZKOPF. Da atmosfera bude na razini pobrinut ce se DJ Bosco.

U srijedu, 17.4., na glavnoj pozornici bit će prikazane zanimljive frizure Srednje medicinske škole Sestara milosrdnica, te plesne revije domaših plesnih klubova, koja je na rasporedu u petak od 15h.

Prvi put ove godine na glavnoj pozornici Mostarski sajam će ugostiti i Dominika Udženiju koji će voditi prvi sajamski kviz. Svi zaintereirani svoje ekipe još uvijek mogu prijaviti putem emaila [email protected], a svi timovi borit ce se za vrijedne nagrade 17.4. od 16h.

Od zanimljivih radionica, izdvaja se gostovaje Marijane Zubac, osnivačice NutriCENTRA, prvog centra za regulaciju tjelesne težine u Bosni i Hercegovini. Marijana će pričati na temu zdravih navika, pravilne ishrane, jel vino zdravo, ili ne…

Foto: PR / Zabavni program na Mostarskom sajmu

Ove godine po prvi puta u suradnji sa Udrugom Blaž se organiziraju i zanimljive radionice, gdje cemo ugostiti poznatog somelijera Tomu Jakupovića, kušati najfinija domaća vina, te autohtone sireve poput livanjskog, ramskog sira, a priče ce biti i o projektu vinske ceste. Ako je ovo nešto što vas zanima, onda budite ispred glavne pozornice u srijedu od 13h i četvrtak od 15h.

Najuspješniji izlagači na sajmu kao i najuspješniji vinari bit će proglašeni na svečanoj dodjeli koja je planirana u petak, 19.4. a na kojoj će se za dobar glazbeni štimung pobrinuti violinistica Nikolina Pandža.

Subota je rezervirana za veliki makeover spektakl, koji se radi uživo na bini u suradnji s Fitness ANNY timom. Makeup će raditi vizažisti kozmetičkog centra INFINIA Mostar, a za frizuru će se pobrinuti FS Stiletto i Emerik Gudelj, a nakon toga slijedi razgibavanje uz latino ritmove zumbe i Miju Martinu.

Sajamske after party-e bit će priređen u BASSu u kojem će svi također pronaći nešto za sebe, od DJ programa u srijedu, ukusnog street food-a koji će pripremiti chef Laky u četvrtak, te nastup mostarskih pjevača, Ive Jurica, Josipa Drinovca i Leona Lasica, koji je rezerviran za petak, 19.4.od 21h.

Kopirati
Drag cursor here to close