Stanje na nebu

Slobodan vam je vikend? Evo kakvo vrijeme nas očekuje

U nedjelju će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama u Bosni prije podne lokalno će biti magle.
Lifestyle / Flash | 02. 02. 2024. u 08:34 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini će danas preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postupno smanjenje naoblake tijekom dana.

Dio prijepodneva lokalno u Bosni slabe padaline. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini umjerena bura. Dnevna temperatura zraka od 4 do 10, na jugu do 14 stupnjeva Celzijusovih.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalno slabe padaline u prvom dijelu prijepodneva. Dnevna temperatura zraka oko 6 stupnjeva.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH u subotu pretežno oblačno vrijeme se očekuje u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima. U ostatku zemlje umjerena naoblaka. Vjetar slab, u Bosni južnog i jugozapadnog smjera, a u Hercegovini sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između - 3 i 3 stupnja Celzijusova, na jugu do 5. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 14 stupnjeva.

U nedjelju će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama u Bosni prije podne lokalno će biti magle. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između - 2 i 3 stupnja, na jugu do 6. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close