Važna najava

VIDEO | Vlasnik "Pinka" objavio kraj Zadruge? Vi ste posljednja generacija ovog realityja

"Zadruga kakvu sada poznajemo i gledamo - više se neće emitirati", kazao je.
Lifestyle / Flash | 16. 05. 2023. u 15:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlasnik srpske televizije "Pink", Željko Mitrović, u ponedjeljak je prvi put od kada se emitira ušao u reality show "Zadruga" i imao važnu najavu za sudionike.

Naime, Mitrović je okupio za crnim stolom sve "zadrugare" i najavio da je ovo posljednja sezona realityja ove vrste te da nakon ove sezone Zadruga i "službeno završava zauvijek". Kako je naveo, od rujna kreće novi, drugačiji format, ali "Zadruga kakvu sada poznajemo i gledamo - više se neće emitirati".

Nakon važne objave, Mitrović je još jednom skrenuo pozornost svim natjecateljima poznatog reality showa da će on, kao i cijela produkcija, imati "nultu" toleranciju na bilo kakav fizički sukob ili kontakt te da će svi koji to prekrše biti strogo kažnjeni ili izbačeni, "bez ijednog isplaćenog honorara".

@numida_meleagris #zadruga #željkomitrović #zeljkomitrovic #zadruga6 #zadruga__official #pinktv original sound - Biserka

"Sjest ćemo moji najbliži suradnici i ja i vidjeti hoćemo li uopće u budućnosti imati reality. Ako ga budemo imali, imat će sigurno novi oblik i novu formu, tako da ćete biti poznati po nečemu što nije mala stvar, a to je da ćete biti posljednja generacija ove epohe realityja. Znači, rekao sam, nulta tolerancija na fizički kontakt, propadaju vam svi honorari, idete s nulom van", rekao je, a prenosi Jutarnji list.

Kopirati
Drag cursor here to close