Anketa

VIDEO | Pitali smo: Strahujete li od gaziranih pića?

U međuvremenu Coca-cola Hrvatska potvrdila je da zna za slučaj trovanja njezinom mineralnom vodom u riječkom kafiću, zbog čega je jedna osoba završila s kemijskom ozljedom jednjaka.
Lifestyle / Flash | 09. 11. 2023. u 13:40 L.Č. | Bljesak.info
ANKETA: Strah od gaziranih pića?

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon slučaja trovanja u Hrvatskoj povećao se broj osoba koje su potražile liječničku pomoć zbog sumnje na trovanje gaziranim pićima. HZJZ je u utorak zaprimio na analizu bočice gazirane vode Romerquelle.

U međuvremenu Coca-cola Hrvatska potvrdila je da zna za slučaj trovanja njezinom mineralnom vodom u riječkom kafiću, zbog čega je jedna osoba završila s kemijskom ozljedom jednjaka, poručivši da se radi o izoliranom slučaju i da je otvorena za suradnju sa svim nadležnim tijelima.

Dućani diljem Hrvatske masovno povlače proizvode sa polica ili ih stavljaju na akciju.

Pitali smo Mostarce- strahuju li od gaziranih pića? Odgovore pogledajte u anketi portala Bljesak.info.

Podsjetimo, Vijeće ministara BiH na prijedlog predsjedateljice zadužilo je u četvrtak Agenciju za sigurnost hrane BiH da pripremi i dostavi informaciju o sigurnosti mineralnih voda i gaziranih napitaka na tržištu Bosne i Hercegovine, nakon pojedinačnih slučajeva trovanja u susjednoj Republici Hrvatskoj, gdje su s tržišta povučeni određeni proizvodi.

Prethodno je Vijeće ministara BiH usmeno upoznato kako je Agencija za sigurnost hrane BiH zatražila od nadležnih inspekcijskih tijela pojačan inspekcijski nadzor u ovoj oblasti.

Kopirati
Drag cursor here to close