Užičko kolo

Veselje na granici - zaigrali kolo da 'skrate vrijeme'

Satima čekali na granici pa zaigrali užičko kolo.
Lifestyle / Flash | 10. 07. 2023. u 22:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Desetine tisuća Srba svakog dana putuje u Grčku, pa su gužve na granicama neizbježne. Kao i uvijek, granični prijelaz Preševo je najopterećeniji, pa se svima preporučuje najjače oružje u ovom slučaju – strpljenje.

Naravno, većina nema strpljenja, a čekaje im je naporno i dosado, pa su pronašli način kako da se zabave. Nakon nekoliko sati čekanja počeli su tradicionalno da igraju, uz čuveni ritam užičkog kola. Video je postavljen na društvenim mrežama i ubrzo je postao viralan, prenosi B92.

"Zbog gužve na granici, Srbi na putu ka Grčkoj, na Preševu opalili kolce. Sad smo sve vidjeli, živjeće ovaj narod!" glasi objava.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Napuštena mesta Srbija (@sav_taj_ludi_balkan)

Podsjetimo, prije dva tjedna društvenim režama se prošitio video na kojem se vidi veći broj turista na plaži hotela Zenit u Neumu kako uz glasnu glazbu sa zvučnika pleše kolo u kupaćim gaćama i kostimima.

Pošto se kolo proširilo preko cijelog mola te blokiralo prolaz ostalim kupačima, a zvučnik s kojeg je puštana izvorna glazba je ometao mir gostima hotela, pozvana je policija koja je veseljacima koji su se uhvatili u kolo pokvarila zabavu.

Kopirati
Drag cursor here to close