Klapa Luka

Izašla je klapska verzija pjesme Mama ŠČ!

''Zašto Mama ŠČ!? Zato što vrišti prema gluhim političarima, jer zaziva mir, jer Power of Love šalje pravu poruku!", poručila je Jagoda Lesica, članica klape Luka.
Kultura / Glazba | 28. 04. 2023. u 18:30 Bljesak.info
Klapa Luka - Mama ŠČ! (a capella) (official visualizer )

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć se Let 3 "teleportirao" u Liverpool gdje će za 11 dana predstaviti Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu.

Osim fanova, Let 3 je dobio i ispraćaj klape Luka koja je snimila pjesmu Mama ŠČ! u klapskoj verziji i sinoć je izvela na kastavskoj Crekvini.

"S veseljem smo se odazvale sudjelovanju u teleportaciji i došle dati podršku našim kolegama i prijateljima iz Leta 3 na njihovom putu u Liverpool. I to smo učinile na najljepši mogući način, pjesmom, i to upravo skladbom Mama ŠČ u a'capella obradi našeg maestra Andreja Babića. Mrletova zamisao da im se upravo mi s izvedbom ŠČ pridružimo u spektaklu 'nestajanja' pokazala se odličnim iznenađenjem, posebice za publiku", kažu cure iz klape za Index.hr.

Danas je klapska verzija pjesme izašla na YouTubeu.

''Nakon izvedbe skladbe Mama ŠČ! na Dori 2023. bile smo oduševljene idejom, tekstom, glazbom i nadasve performansom svojih sugrađana i o svemu tome komentirale na klapskoj probi. Našem voditelju, poznatom skladatelju i aranžeru Andreju Babiću, odmah je sinula ideja s klapskim aranžmanom koju smo mi objeručke prihvatile sa željom da donesemo svoj interpretativni ŠČ i pružimo maksimalnu podršku Letu 3", poručila je Jagoda Lesica, članica klape Luka.

''Zašto Mama ŠČ!? Zato što vrišti prema gluhim političarima, jer zaziva mir, jer Power of Love šalje pravu poruku! Ali najviše zato što je kompletan uradak vrlo intrigantan, ako hoćete i neurotičan, iznimno simpatičan i svakako ekstravagantan. Pravi izazov", dodala je.

Kopirati
Drag cursor here to close