Biciklijada Djedova Božićnjaka

Vesela ''ho-ho-ho'' biciklijada i ove godine u Mostaru

U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka/Mraza, ili barem na glavu stave kapu od Djeda Božićnjaka/Mraza.
Lifestyle / Flash | 17. 11. 2022. u 09:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Gradom Mostarom i Udrugom HerzegovinaBike organizira biciklijadu Djed Božićnjaka\Mraz(ica)ova.

Start vesele ''ho-ho-ho'' biciklijade je u nedjelju 18. Prosinca 2022. Godine s početkom u 12 sati ispred Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača ili sa Rondoa.

Foto: Bljesak.info / S prethodnih biciklijada

Okupljanje i start biciklijade ispred HD herceg Stjepan Kosača-Rondo, a vozit će se krug po cijelom gradu. Kao i prošlih godina, biciklisti(ce) u crvenom odijelima najmlađim će građanima Mostara, onim koji se zateknu na ulicama grada Mostara, dijeliliti slatkiše i prigodne darove, te pozdravljati sve građane poznatim ho-ho-ho usklikom, kako bi još jednom razveseili najmlađe, a i one malo starije građane.

''Jedna od najljepših manifestacija na kojoj će biciklisti na sebe obući dobro nam poznata crvena odijela i krenuti u vožnju gradom kako bi ponovo ozarili srcaq onih naših najmlađih sugrađana. Ovo je jedan tradicionalan događaj na koji se odaziva jako velik broj biciklista željnih da pronesu praznični duh ulicama Grada Mostara'', izjavio je Toni Zorić predsjednik BK Mostar.

''Ovim putem pozivamo sve građane Grada Mostara da izađu na ulice i pozdrave vesele Djedice i njihove kolegice Mrazice. Također pozivamo i naše kolege bicikliste da se odazovui na ovaj događaj te da budu promicatelji kulture življenja i veselog duha i ozračja pred Božićno-Novogodišnje praznike'', poručuju iz BK Mostar.

Foto: Bljesak.info / S prethodnih biciklijada

Za sigurnost svih biciklista brinut će se djelatnici MUP HNŽ/K, kojima se biciklisti ovim putem zahvaljuju na podršci u ovom projektu.

U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka/Mraza, ili barem na glavu stave kapu od Djeda Božićnjaka/Mraza.

 

 

Ruta biciklijade

HD herceg Stjepan Kosača-Rondo, Lenjinovom šetnicom (ulica Nikole Subica Zrinjskog) do Španjolskog trga, ulicom Hrvatskih branitelja/Bulevarom narodne revolucije, Lučki most, Ulicom Maršala Tita, do bivše robne kuće Razvitak, Most Musala do kružnog toka i dalje kroz ulicu Ante Starčevića do Hotela Ero, desno prema mostu Carinskom mostu do Željezničke stanice, lijevo ulicom Maršala Tita prema kružnom toku u Zaliku, dalje ulicom Kralja Tomislava, preko novog mosta sve do vrha Avenije, ulicom Kralja Tomislava do Spajalice, od Spajalice ulicom Kralja Petra Krešimira 4 do Rondoa gdje ćemo napraviti pauzu i podružiti se uz kuhano vino i sokiće.

 

Kopirati
Drag cursor here to close