Come on, Barbie, let's go

Valja im dan kao amebi prijepodne: Uloga lutke Kena kao stvarni život

Lifestyle / Flash | 20. 08. 2016. u 13:59 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brazilac Mauricio Galdi u djetinjstvu je zavidio djevojčicama koje su se igrale s Barbie lutkama, jer predrasude u njegovu okruženju to nisu dozvoljavale i dečkima.

Sa 17 godina Mauricio je prvi puta otišao pod nož, kako bi promijenio svoj izgled, jer se nije smatrao lijepim. Danas, nakon osam operacija tijekom deset godina, Brazilac je postao čovjek kojem pripada titula Kena od krvi i mesa. Naravno da ga to 'automatski' svrstava i u brazilske celebrityje.

Kaže kako je otkad zna za sebe bio fasciniran savršenom ljepotom lutaka, ali se, eto, kao dječak nije smio njima i igrati. Međutim, njegova se fascinacija nije mijenjala u procesu odrastanja, nego je želja da 'postane' Ken bivala sve izraženija - neka košta koliko košta!

Operacija nosa, ubrizgavanje plastike tamo gdje se smatralo nužnim, druge vrste korekcija... sve to je Mauricio s veseljem podnio!?

Zanimljivo je kako on nije jedini Brazilac koji je opsjednut legendarnim lutkom Kenom. Njegov zemljak Rodrigo Alves također polaže pravo na titulu živoga Kena, a iste je aspiracije imao i Celso Santebanes, koji je prošle godine umro od leukemije.

Naravno, san svakog Kena je da sretne Barbie svojih snova. Može li francuska reality zvijezda Angelique 'Frenchy' Morgan zadovoljiti te kriterije, gotovo da nije ni važno, jer pored 'istinskoga' Kena, gotovo svaka plavuša u ružičastoj odjeći podsjeća na kultnu lutku. Čak i one koje su već pomalo 'zašle' u neke godine...

Kopirati
Drag cursor here to close