upecala se natrag

Usain Bolt ponovno u ljubavi sa svojom djevojkom

Lifestyle / Flash | 08. 09. 2016. u 19:50 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvaput je dvaput, ali Bora Bora je Bora Bora, moglo bi se reći. Slavni Usain Bolt (30) opušta se na ovom pacifičkom otoku sa svojom djevojkom Kasi Bennett (26), što i ne bi bila neka osobita zanimljivost kad ne bi bilo njegove nedavne afere za vrijeme Olimpijade u Riju.

Na koji način je uspio 'u'pecati'' svoju Kasi natrag, ostat će njihova mala tajna.

Ono što je pak Boltovu curu totalno razbjesnilo i uvrijedilo je njegova party za 30. rođendan, kad je proveo ludu noć sa studenticom Jady Duarte, koja vjerojatno ni sada nije sasvim svjesna što ju je te noći ''snašlo''. Svojih pet minuta slave je u svakom slučaju dobila, a kako je bilo ''ono ostalo'', s ove je vremenske distance za njih oboje manje važno.

"Bio je iznimno strastven i vruć. Međusobno smo se jednostavno progutali. On ima tijelo šampiona, a čak i uz činjenicu da njegova muškost tome u potpunosti ne odgovara - on je potpuno normalan tip", kazala je oduševljena Jady.

Kako je imala u podsvijesti da joj je u krevet došao najbrži čovjek na svijetu, očekivala je sličnu brzinu i u seksu.

"Stvarno je to bio najpolaganiji seks u mome životu. Mislim da smo to radili barem 40 minuta, a očekivala sam da će biti brz", ispričala je nenadana ljubavnica Usaina Bolta.

Međutim, nakon olimpijskih igara, Jamajčanin se nije zaustavio na tome. Poveo je jednu skupinu djevojaka u London, smjestivši ih sa sobom u hotel. Njegova cura Kasi sve je to mogla pratiti jedino putem medija.

Prema slikama s odmora, ledeno doba između Bolta i Kasi je prošlost. U vezi su od siječnja ove godine, a prva kriza i 'ispit zrelosti' došli su za vrijeme i nakon Olimpijade u Brazilu.

Bolji poznavatelji njihovih odnosa kažu kako je Kasi nedavno prihvatila njegovu ponudu za brak.

Očito je da kod Bolta one najvažnije stvari idu najbrže.

Kopirati
Drag cursor here to close