HPD Prenj 1933 Mostar

Upišite ljetni početni i napredni alpinistički tečaj

Lifestyle / Flash | 08. 09. 2016. u 17:47 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Planinarski savez Herceg-Bosne petu godinu za redom organizira ljetni početni i napredni alpinistički tečaj. Realizacija tečaja je i ovaj put u nadležnosti HPD Prenj 1933 Mostar.

Tečaj će se održavati kroz četiri vikenda (subota i nedjelja) na lokacijama: sportsko penjalište Drežnica pored Mostara, planina Prenj, planina Romanija i Sportsko-penjački centar Scorpio na Smetovima kod Zenice.

Prema planu tečaj počinje  prvi vikend mjeseca listopada (1. i 2.  listopad 2016.) , a završava početkom studenog  2016. godine. Ovisno o vremenskim prilikama realizator tečaja zadržava pravo promjene termina. Broj polaznika tečaja je ograničen. Prijave se primaju od dana objave do najkasnije 15. rujna 2016. U slučaju da se optimalan broj kandidata prijavi prije ovog datuma, daljnje prijave neće se uzimati u obzir.

Tečaj je namijenjen planinarima, visokogorcima, alpinistima i ostalima koji ulaze u svijet alpinizma i penjanja ili žele steći nova znanja i vještine iz alpinizma za sigurniji boravak u planini. Voditelj tečaja je Instruktor alpinizma Edin Durmo.

Više o cijenama tečaja, uvjetima i tehničkim detaljima možete potražiti na stranicama HPD Prenj 1993 Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close