Grad iz BiH

Umjesto vatrometa hranilice za pse i mačke

Hranilice će biti raspoređene na nekoliko lokacija u gradu, a svakog dana će biti redovno osiguravanje hranom.
Lifestyle / Flash | 08. 12. 2023. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Umjesto vatrometa za ulazak u 2024. godinu Grad Prijedor nabavlja hranilice za pse i mačke. 

Zanimljiv program 

Naime, hranilice će biti raspoređene na nekoliko lokacija u gradu, a svakog dana će biti redovno osiguravanje hranom.

Gospodarsko-turistička manifestacija "Prijedorska zima 2023" bit će održana od 12. prosinca do 1. siječnja, najavila je u petak Gradska uprava. 

Šef ureda gradonačelnika Danijela Dodoš rekla je da su se priključile sve kulturne ustanove i da je program bogat i raznovrstan.

"U Pozorištu će biti organizirane besplatne predstave, u kinu 'Kozara' filmski maraton, a raznovrstan program predviđen je i u knjižnici, muzeju, galeriji", rekla je Dodoš na konferenciji za novinare.

Prema njezinim riječima, bit će organizirane promocije knjiga i druge aktivnisti koje mogu privući veliki broj sugrađena.

1.000 paketića

Dodoš je najavila da će i ove godine biti organizirana Dječja Nova godina kada će grad Prijedor podijeliti 1.000 paketića.

I ove godine na Trgu majora Zorana Karlice bit će organiziran doček Nove godine, prenosi Srna. 

"Novina u odnosu na prethodnu, ali i sve prethodne godine, jeste da će sredstva koja su bila namijenjena za vatromet biti preusmjerena za nabavu hranilica za pse i mačke. Hranilice će biti raspoređene na nekoliko lokacija u gradu, a svakog dana će biti redovno osiguravanje hranom", dodala je Dodoševa.

Načelnik gradskog Odjeljenja za gospodarstvo i poduzetništvo Rade Rosić rekao je da će u okviru "Prijedorske zime" od 22. prosinca biti otvoren Zimski grad na Trgu majora Zorana Karlice, gdje će sa ugostiteljima i izlagačima biti organizirane večeri dobre hrane, glazbe i zabave.

"Grad Prijedor osigurao je za sve ugostitelje i izlagače besplatne kućice zajedno sa nužnim stolicama, stolovima, grijalicama, okićene kućice, koje će svakako doprinijeti da manifestacije koje se događaju na trgu budu upotpunjene", dodao je Rosić.

Kopirati
Drag cursor here to close