Melika Berhamović

Učenici trećeg razreda gimnazije nedostaje 65.000 eura za operaciju u Njemačkoj

Melika je prije nekoliko godina tijekom pada doživjela ozljedu noge te se s tim zdravstvenim problemom bori i danas, a bolest je u posljednje vrijeme obuhvatila i kralježnicu.
Lifestyle / Flash | 30. 01. 2018. u 19:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Fondacije za unaprjeđenje obrazovanja i kulture ''Izvor nade'' Sarajevo apelirali su za pomoć Meliki Berhamović, mladoj djevojci iz Visokog, kojoj nedostaje 65.000 eura za operaciju u Njemačkoj.

Melika Berhamović je stipendistica Fondacije ''Izvor nade'' u 2017./2018. godini i učenica trećeg razreda Gimnazije na Dobrinji. Njezino kolegice je opisuju kao djevojku punu života, ideja i entuzijazma.

Međutim, Melika je prije nekoliko godina tijekom pada doživjela ozljedu noge. S tim zdravstvenim problemom bori se i danas, a bolest je u posljednje vrijeme obuhvatila i kralježnicu.

Tijekom zimskog raspusta Melika je bila u Njemačkoj na pretragama i odobrena joj je operacija. Za operaciju i proces rehabilitacije od šest mjeseci je potrebno 65.000 eura.

''Pomoć za Meliku može se donirati na jedan od načina - pozivom na broj 090/292-044 donirate 3 KM (samo za korisnike BH Telecoma); uplatom sredstava na broj žiro računa 199-474-60102021-39 otvorenom u Sparkasse bank d.d. BiH (vlasnik računa: Melika Berhamović); uručenjem sredstva u prostorijama Fondacije ''Izvor nade'' u razdoblju od 31. siječnja do 7. veljače nakon čega će sredstva biti uplaćena na račun Melike Berhamović'', navode iz te fondacije.

Kopirati
Drag cursor here to close