Jedan ali vrijedan!

Trik s ključem koji će spasiti svakog vozača

Živimo ubrzanim tempom života koji jednostavno ne bismo mogli zamisliti bez automobila.
Lifestyle / Flash | 22. 02. 2024. u 11:28 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Limeni ljubimci nisu više luksuz nego potreba, te nam omogućuju brzo i učinkovito putovanje s jednom mjesta na drugo. No, svakom od njih je potrebno pravilno održavanje kako ne bi došlo do problema.

Jedan od najčešćih je pražnjenje baterije na daljinskom ključu koji se uvijek dogodi kad nam automobil najviše treba. No ne brinite, u nastavku vam otkrivamo trik s ključem koji će spasiti svakog vozača. Nema problema, zahvalit ćete nam kasnije!

Ako se nađete u situaciji da vam se isprazni baterija na daljinskom ključu od auta, nemojte paničariti. Proizvođači su mislili na takve stvari pa su u daljinski ugradili ključ koji možete izvaditi i njime otključati automobil. 

Čak i najnoviji automobili imaju dio s poklopcem na bravi koji se na prvi pogled ne vidi. Napravljen je da ne privlači pažnju jer se auto uglavnom otključava daljinskim ključem no dobro je znati gdje se točno nalazi baš za ovakve hitne situacije. 

Dovoljno je samo s brave automobila maknuti mali poklopac te ključem otključati auto. 

No što ako vaš limeni ljubimac nema klasičnu bravu za paljenje? Ne brinite, i za ovaj problem postoji rješenje. Naime, većina proizvođača ističe da je za paljenje automobila dovoljno samo približiti daljinski ključ dugmetu za pokretanje. Ako ne uspijete pokrenuti auto od prvog puta, pokušajte ponovno, te nakon što vam pođe za rukom, nemojte zaboraviti promijeniti baterije. 

Možete ih kupiti u većim trgovinama te je njihova zamjena prilično jednostavna. Kako biste spriječili ovakve situacije u budućnosti, redovito provjeravajte stanje baterije na daljinskom ključu i zamijenite je prije nego se potpuno isprazni.

Ugodnu vožnju vam želimo!

Kopirati
Drag cursor here to close