Opća slika povoljna

Temperature u skladu s kalendarom

Lifestyle / Flash | 04. 01. 2015. u 08:48 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Opća slika će biti relativno povoljna. Pogoršanje praćeno povremenim padavinama, kod osjetljiivih osoba će uzrokovati jačanje tegoba. Pri tome će ipak biti ugodnije u odnosu na proteklo razdoblje, s obzirom da će temperature tijekom dana porasti i dostizati pozitivne vrijednosti.

Od meteoropatskih reakcija moguće su glavobolja, reumatski bolovi i dekoncentracija.

Jutros je u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno. U većem dijelu zemlje pada slaba kiša, a jače padavine su u istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne.

Najtopliji gradovi u BiH jutros su bili Bihać, Trebinje i Čapljina gdje je u 7 sati izmjerena temperatura od 7 °C. U Mostaru je izmjereno 6 stupnjeva, u Bugojnu i Kupresu 4. Livno i Sarajevo probudili su se s 3 °C, dok je u Banja Luci, Bijeljini,Gradačacu, Srebrenici, Ivan Sedlu i Tuzli izmjerena temperatura od 2 stupnja. U Doboju i Sanskom Mostu je izmjeren 1 stupanj, dok su u minusu bili Goražde s -1 i Bjelašnica s -2 stupnja.

U ponedjeljak se očekuju stabilnije vremenske prilike, većina populacije će se osjećati ugodnije.

Temperature će biti u skladu s kalendarom, niže u odnosu na dane vikenda i neophodno je posvetiti pozornost prikladnom odijevanju, naročito u jutarnjim satima, kada bi i kronični bolesnici trebali biti oprezniji prilikom boravka na otvorenom. U Bosni će biti oblačno, na jugu sunčanije, uz sjeverno strujanje koje će pojačavati osjet hladnoće.

Kopirati
Drag cursor here to close