Narednih dana

Sunčano uz slabe lokalne pljuskove

U subotu se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost
Lifestyle / Flash | 21. 04. 2023. u 08:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Ilustracija

Sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, mjestimično s kišom i pljuskovima očekuje se u Bosni i Hercegovini narednih dana, javlja Anadolija.

"U Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U drugom dijelu dana se očekuju slabi lokalni pljuskovi, moguća je i slaba grmljavina. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između dva i sedam, na jugu do 11 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20, na jugu zemlje do 23 stupnjeva Celzijusa", priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZBiH).

U subotu se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Tijekom noći na nedjelju vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između dva i sedam, na jugu zemlje do 11 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21, na jugu zemlje do 23 stupnja.

U nedjelju se očekuje sunčanije vrijeme prije podne. U drugom dijelu dana se očekuje povećanje oblačnosti sa zapada. U poslijepodnevnim satima su mogući slabi lokalni pljuskovi u Bosni. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između tri i sedam, na jugu zemlje do 11 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23 stupnja.

U ponedjeljak se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između šest i 12 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 19 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close