Prognoza idućih dana

Kiša, pljuskovi, kiša, pljuskovi

Danas u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. Ponegdje uz kišu moguća je i grmljavina, a na planinama susnježica i slab snijeg.
Lifestyle / Flash | 17. 04. 2023. u 09:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima očekuje se u Bosni i Hercegovini narednih dana, javlja Anadolija.

"Danas u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. Ponegdje uz kišu moguća je i grmljavina, a na planinama susnježica i slab snijeg. Intenzivnije padaline očekuju se u središnjim, sjevernim i zapadnim područjima Bosne", priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

Jutarnja temperatura zraka od četiri do deset, na jugu do 12, a dnevna od osam do 14, na jugu do 17 stupnjeva.

U utorak se u Bosni i Hercegovini očekuje oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. Jutarnja temperatura zraka od četiri do deset, na jugu do 12, a dnevna od deset do 16 stupnjeva.

Pretežno oblačno vrijeme s lokalnim pljuskovima očekuje se i u srijedu. Prema kraju dana prestanak padalina. Jutarnja temperatura zraka od pet do 12, na jugu do 14, a dnevna od devet do 14, na jugu do 18 stupnjeva.

U četvrtak se u Bosni i Hercegovini očekuje malo do umjereno oblačno vrijeme. Tijekom dana, postupno naoblačenje i kiša. Jutarnja temperatura zraka od pet do 12, na jugu do 14, a dnevna od devet do 14, na jugu do 18 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close