Prognoza

Stiže naoblačenje sa zapada, kiša, pljuskovi, lokalno i grmljavina

U utorak, u Bosni i Hercegovini djelomično vedro i nestabilno s lokalnim pljuskovima širom zemlje
Lifestyle / Flash | 01. 04. 2024. u 08:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas se u Bosni i Hercegovini veći dio dana očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, javlja Anadolu.

"Jače naoblačenje sa zapada se očekuje od poslijepodnevnih sati koje će prijeći preko Bosne i Hercegovine i širom zemlje uvjetovati kišu, pljuskove, lokalno i grmljavinu. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 17 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 29 stupnjeva", priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U utorak, u Bosni i Hercegovini djelomično vedro i nestabilno s lokalnim pljuskovima širom zemlje. Moguća je i slaba grmljavina. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između pet i deset stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 19 stupnjeva Celzijusa.

U srijedu, u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između dva i šest, na jugu zemlje do devet stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20 stupnjeva.

U četvrtak, u Bosni i Hercegovini se prognozira sunčano uz umjerenu oblačnost. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između četiri i devet stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 stupnjeva Celzijusa

Kopirati
Drag cursor here to close